10 dakikada 81 Ilimizi bulabilir misiniz ?
|
06-04-2008, Saat: 10:25 PM <
Abla bu mantık sorusu gibi birşey mümkün değil bulamam ben.
Delikanli_yurek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abla bu mantık sorusu gibi birşey mümkün değil bulamam ben. Sen tıkla hele o zaman anlarsın (: PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:18 il kaldı gelmiyor aklıma başka Bende de 19 kalmıstı, sürem bitti .. : ( Tekrar deneyecem ama
06-04-2008, Saat: 10:37 PM <
Unuttuklarınız: Diyarbakır, Giresun,
2 il kaldı Şu ana kadar bulduklarınız: Adana, Adıyaman, Afyon, Aksaray, Amasya, Ankara, Antalya, Ardahan, Artvin, Aydın, Ağrı, Balıkesir, Bartın, Batman, Bayburt, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Denizli, Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Kırklareli, Kırıkkale, Kırşehir, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Uşak, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak, Çanakkale, Çankırı, Çorum, İstanbul, İzmir, ısparta, ığdır, Şanlıurfa, Şırnak, Teşekkürler Sevda Yüreklim
06-04-2008, Saat: 10:41 PM <
Sevda Yürekli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen tıkla hele o zaman anlarsın (: Abla demiştim sana 43 il kaldı aklıma daha fazlası gelmedi. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Efendi misiniz ? Köle mi ? | soyle | 3 | 634 |
04-25-2008, Saat: 06:51 PM Son Yorum: iLLeth.! |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi