Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Büyüdüm senden sonra…adımlarım sertleşti…aklım kalbime söz geçirmeyi öğrendi…ben teşekkür ederim bende çok beğendim..
bedenim ruhuma daha sıkı sarılmaya başladı…gözlerim ayrıntıları bile görebiliyor…
zor oldu ama sesin kulaklarımdan silindi,başka sesleri duyabiliyorum artık…
bir tek ellerim alışamadı sensizliğe…boşluğa bile dokunamadım senden sonra…
bir tek onlara söz geçiremedim…Hangi hayatta var olursan ol…
ama artık kimseye acı verme sevgili…önce kendine bağlayıp,sonra masallara karışma…
unutma!!..dünya sana ait değil…
bıraktığın acıların bedelini ödeyeceğin bir yer mutlaka var.!! Vavvvv Mükemmel bir paylaşım ellerin yüreğin dert görmesin Sibel.Bu güzel paylaşımın için teşekkür ederim.
Dünya sana ait değil...
|
serhad_26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu yazıyı gösüm bir yerden ısırıo ama nerden acabane tesadüf bende biryerden hatırlar oldum sağol arkadaşım güzel yüreğin ve güzel dileklerin için senin için de aynılarını dilerim Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Teşekkürler Sibelim benim.....teşekkür ederim esram yüreğin dertlerden uzak kalsın Alıntı: aşk iki kişiliktir sevgili…ben hep tek başıma yaşadım bu aşkı… ıkı Dakıka Durup AgLasam Ayıp olmaz Dımı..Bendekı Kalp Tas kesmıstı..Ama Bu Yazı Tuhaf Ettı Benı..Sankı Yasadıklarımı Kaleme Dokmus Gıbı..Neyse..Ben GomuLup Yastıgıma Sabaha Kadar Aglamak Uzre Gıdıyorum... asi_ve_mai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:elbette yapılanların bir bedeli var...evet çok haklısın kardeşim benm . gün gelir yapanlar cezasını bulur bir bedel ödemek zorundadır. sende sağol yüreği güzel kardeşim beautiful_matrax Adlı Kullanıcıdan Alıntı:guzel paylasımın için tesekkürlerben teşekkür ederim zaman ayırdığınız için _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Değerimdin benim…kıyamadığımdın…aşk'tı bendeki adın…ama yordun beni sevgili…sağol canım Serseri127 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ıkı Dakıka Durup AgLasam Ayıp olmaz Dımı..Bendekı Kalp Tas kesmıstı..Ama Bu Yazı Tuhaf Ettı Benı..Sankı Yasadıklarımı Kaleme Dokmus Gıbı..Neyse..Ben GomuLup Yastıgıma Sabaha Kadar Aglamak Uzre Gıdıyorum...kartalım güzel kardeşim yeterince yüreğin ağlamadı mı zaten ?gözlerini ağlatma bari ..sen yastığına gömül ama güzel düşüncelerle kardeşim git ama yüzünde tebessümle |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Sitem edemiyorum sana. | levell | 2 | 456 |
04-14-2022, Saat: 07:54 AM Son Yorum: wildfang |
|
**Duy Diye Değil** | MasaL_perisi | 14 | 738 |
04-13-2022, Saat: 07:16 PM Son Yorum: wildfang |
|
Binlerce (Seni Seviyorum) Borcum vardi sana | €BeRimSin | 8 | 527 |
04-13-2022, Saat: 02:58 PM Son Yorum: wildfang |