Ben devlet dairesinde çalışıyorum.
Sos.Yrd. Dayanışma Vakıf müdürüyüm.Fitre ,zekat kabul edilir
Sos.Yrd. Dayanışma Vakıf müdürüyüm.Fitre ,zekat kabul edilir
Canı Sıkılanlar
|
Ben devlet dairesinde çalışıyorum.
Sos.Yrd. Dayanışma Vakıf müdürüyüm.Fitre ,zekat kabul edilir Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben devlet dairesinde çalışıyorum. vay müdürmm vay e sey bnde muhasebe müdür yardımcısıymm aMyLee Adlı Kullanıcıdan Alıntı:AÖF işletme okuorm bölümünde çok güzel
06-10-2008, Saat: 10:26 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben devlet dairesinde çalışıyorum. yaRDımSeVer MüDüRüm
:teşekkür ederim ya Ya aslında ben müdürüm diye kendimde koplesim yoktur. görevim gereği sorumluluklarım fazla.halkın en alt kesimiyle uğraşıyorum anlıyacağın işim baya zor
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GünaYDın a$KSız [ isMin NeDir aCaßa :$ ] ? Ho$ßuLduKona manesianın abisi diolar imzasına baksan anlardın Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı::teşekkür ederim ya Ya aslında ben müdürüm diye kendimde koplesim yoktur. görevim gereği sorumluluklarım fazla.halkın en alt kesimiyle uğraşıyorum anlıyacağın işim baya zorbide benle uğraşıo bide bana gs forması alcak bide benim abim bide bide
06-10-2008, Saat: 02:38 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ona manesianın abisi diolar :o: HaDi CaNım isMi MaNeSianın aßisi Mi Sen ßi KaRı$Ma |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|