((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: olsun bakalımm tosbamaa ne yakışmazkiiicnm aşkım herşein en isini hakedio
Canı Sıkılanlar
|
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoruldum bilmeyende sırtında çimento taşıdın sanar
06-16-2008, Saat: 10:27 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zaten kolay iş yokki bu dünyada bilsem neler çekiorum bu enerjiklik yüzünden bilmem valla hiçç öyle bi enerji dolu havam yoktuur
06-16-2008, Saat: 10:27 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoruldum dur bi ara verr madem ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bilmem valla hiçç öyle bi enerji dolu havam yoktuur o zaman bana takıl bundan sonra o havayı yakala
06-16-2008, Saat: 10:30 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman bana takıl bundan sonra o havayı yakala ben sakin yaşamayı seviyorum ya sağol ama yinedee ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dur bi ara verr mademya işten geldim bide annem:S
06-16-2008, Saat: 10:32 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya işten geldim bide annem:S nee işii çalışıyomusun sen ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben sakin yaşamayı seviyorum ya sağol ama yinedee iide cnm bizde öle çok hareketli yaşamıoruzki bende sakinim zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 206 Ziyaretçi