((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nee işii çalışıyomusun sen
sen bakma onun çalışıorum demesine akşama yatıo gelip burda hava atıo çalışıom die onun yaptığı işi ben gözü kapalı yaparımki
Canı Sıkılanlar
|
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nee işii çalışıyomusun sen sen bakma onun çalışıorum demesine akşama yatıo gelip burda hava atıo çalışıom die onun yaptığı işi ben gözü kapalı yaparımki
06-16-2008, Saat: 10:34 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iide cnm bizde öle çok hareketli yaşamıoruzki bende sakinim zaten yaa sakinsindee için enerjikk ben iki türlüdee aynııyım zemheri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım çok sıkılıyor:S buyrun tam yerine geldiniz birazdan sıkıntınız kalmaz
06-16-2008, Saat: 10:34 PM <
zemheri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:canım çok sıkılıyor:S o zaman hoşgeldinn ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaa sakinsindee için enerjikk ben iki türlüdee aynııyım olsun senin bir türünü enerjik yapalım lazım olar bazen ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o zaman hoşgeldinnHb ama ben kayboldum galiba forumda zemheri Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hb ama ben kayboldum galiba forumda rehber lazımmı ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nee işii çalışıyomusun senhemde hergün MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hemde hergün tamam kız annadık duygu sömürüsü yapma şimdi bilmeyende tüm Türkiyenin işini yapıon sanar |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|