:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ßenDen ߀KLiyor muSun a$KSız Big Grin

istersen hiç ağzımı açmıyım madalyon hava atıcısı Big Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin anLaMaK isTeDiÄžiNi anLa $amo$ Big GrinBig Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen hiç ağzımı açmıyım madalyon hava atıcısı Big Grin

Big Grin aÇMaMı$ HaLin ßu YaNi TongueBig Grin
Ara
Aşksı@z
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ßenDen ߀KLiyor muSun a$KSız Big Grin

Yav neden bilim speedy seni daha iyi tanımıyorumki ateş olamayan yerden duman çoıkmaz dimiBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin anLaMaK isTeDiÄžiNi anLa $amo$ Big GrinBig Grin

herşey ortada madalyon hava atıcısı anlamaya gerek yok Big Grin
Ara
Yenemuko
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yav neden bilim speedy seni daha iyi tanımıyorumki ateş olamayan yerden duman çoıkmaz dimiBig GrinBig GrinBig Grin

duy speedy duy Big Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin DuMana SarDıRıYor $AMiL , çaMuR yaPıYor . MaDaLyam var Ya ßeNim ßenim niye YoK DiYeReK KaRı$ım YaPıYor Big Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin ÇoK iyi DuYuYoRum Big Grin
Ara
Aşksı@z
senin madalyonunmu var ne maldalyosuymuş oBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin DuMana SarDıRıYor $AMiL , çaMuR yaPıYor . MaDaLyam var Ya ßeNim ßenim niye YoK DiYeReK KaRı$ım YaPıYor Big Grin

hadi ordan sen değilmiydin benim madalyonum var senin yok diye hava atan ondan sonra ben böyle yapmaya başladım madalyon hava atıcısı Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 577 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 01:20 AM