speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßenDen ߀KLiyor muSun a$KSız
istersen hiç ağzımı açmıyım madalyon hava atıcısı
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßenDen ߀KLiyor muSun a$KSız istersen hiç ağzımı açmıyım madalyon hava atıcısı
06-17-2008, Saat: 09:26 AM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istersen hiç ağzımı açmıyım madalyon hava atıcısı aÇMaMı$ HaLin ßu YaNi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßenDen ߀KLiyor muSun a$KSız Yav neden bilim speedy seni daha iyi tanımıyorumki ateş olamayan yerden duman çoıkmaz dimi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anLaMaK isTeDiÄžiNi anLa $amo$ herşey ortada madalyon hava atıcısı anlamaya gerek yok Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yav neden bilim speedy seni daha iyi tanımıyorumki ateş olamayan yerden duman çoıkmaz dimi duy speedy duy
06-17-2008, Saat: 09:28 AM <
DuMana SarDıRıYor $AMiL , çaMuR yaPıYor . MaDaLyam var Ya ßeNim ßenim niye YoK DiYeReK KaRı$ım YaPıYor
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DuMana SarDıRıYor $AMiL , çaMuR yaPıYor . MaDaLyam var Ya ßeNim ßenim niye YoK DiYeReK KaRı$ım YaPıYor hadi ordan sen değilmiydin benim madalyonum var senin yok diye hava atan ondan sonra ben böyle yapmaya başladım madalyon hava atıcısı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|