Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yav bu kızda menejerliktemi vardı desene on parmağında on marifet
Ben keşfettim nasıl ii dimi
Canı Sıkılanlar
|
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yav bu kızda menejerliktemi vardı desene on parmağında on marifet Ben keşfettim nasıl ii dimi
06-18-2008, Saat: 09:11 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben keşfettim nasıl ii dimi Ke$Fi ßen YaPTım :yikildim::yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ke$Fi ßen YaPTım :yikildim::yikildim: Sen beni ben seni işte ben seni keşfetmesem sen beni nasıl kesfedecektin canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben keşfettim nasıl ii dimi Desene araştırmaların boşa çıkmamış tam isabet değmiş araştırmana Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Desene araştırmaların boşa çıkmamış tam isabet değmiş araştırmana aynen gerçi buralarda geziniyordu zor olmadı aslında
06-18-2008, Saat: 09:17 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen beni ben seni işte ben seni keşfetmesem sen beni nasıl kesfedecektin Kar$ıLıKLı Ke$iF oLMu$
06-18-2008, Saat: 09:19 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynen ßa ßa ßa eLinDen TuTMaSam 1000 yıL DaHa ßeKLeRDin :yikildim::yikildim:
06-18-2008, Saat: 09:21 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beklemicekmiydin sanki ßeKLeDiÄžimi ßuLDum CaNaT |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|