:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yav bu kızda menejerliktemi vardıBig Grin desene on parmağında on marifetBig GrinBig Grin

Ben keşfettim Big Grin nasıl ii dimi Big Grin
Ara
SüpeRRRRRRRR SmileSmileSmile
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben keşfettim Big Grin nasıl ii dimi Big Grin

Big Grin Ke$Fi ßen YaPTım :yikildim::yikildim:
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin Ke$Fi ßen YaPTım :yikildim::yikildim:

Sen beni ben seni işte Big Grin ben seni keşfetmesem sen beni nasıl kesfedecektin Big Grin
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben keşfettim Big Grin nasıl ii dimi Big Grin

Desene araştırmaların boşa çıkmamışBig GrinBig Grin tam isabetBig GrinBig Grin değmiş araştırmanaBig GrinBig Grin
Ara
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Desene araştırmaların boşa çıkmamışBig GrinBig Grin tam isabetBig GrinBig Grin değmiş araştırmanaBig GrinBig Grin

SmileSmile aynen
gerçi buralarda geziniyordu zor olmadı aslında Big Grin
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sen beni ben seni işte Big Grin ben seni keşfetmesem sen beni nasıl kesfedecektin Big Grin

Kar$ıLıKLı Ke$iF oLMu$ icon10.gificon10.gif
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SmileSmile aynen
gerçi buralarda geziniyordu zor olmadı aslında Big Grin

ßa ßa ßa icon10.gificon10.gif eLinDen TuTMaSam 1000 yıL DaHa ßeKLeRDin :yikildim::yikildim:
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßa ßa ßa icon10.gificon10.gif eLinDen TuTMaSam 1000 yıL DaHa ßeKLeRDin :yikildim::yikildim:

sen beklemicekmiydin sanki Smile Smile
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen beklemicekmiydin sanki Smile Smile

ßeKLeDiĞimi ßuLDum Big Grin
Big Grin CaNaT Big GrinBig Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi