Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nere gidiorsun izin verdiğimi hatırlamıorum sana gel kız buraya
Kafam bozuk abi yaa bu halde iyiliğim dokunmas kimseye
Canı Sıkılanlar
|
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:nere gidiorsun izin verdiğimi hatırlamıorum sana gel kız buraya Kafam bozuk abi yaa bu halde iyiliğim dokunmas kimseye _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kafam bozuk abi yaa bu halde iyiliğim dokunmas kimseye neden kafan bozuk cnm veya şöle deim takıl bana bişeyciğin kalmaz speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YiTirme saYGıNı $aMiL çok şükür bu zamana kadar yitirmedim bundan sonrada yitireceğimi sanmıorum Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neden kafan bozuk cnm veya şöle deim takıl bana bişeyciğin kalmaz Boşver abim :S bişey söylememem en hayırlısı Sana takılsamda ii olucağımı sanmıorum ama.. Hiç dalga havasında deilim... _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Boşver abim :S bişey söylememem en hayırlısı Sana takılsamda ii olucağımı sanmıorum ama.. Hiç dalga havasında deilim... dalga için demiorum cnm ii olman için diorum speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hava aTMa ben sen deilim madalyon hava atıcısı |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|