speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KuRTarMaLıK ßi$eYin yoK senin
madem yok o zaman takıldın deme sende hem diorsun hem yok diorsun
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KuRTarMaLıK ßi$eYin yoK senin madem yok o zaman takıldın deme sende hem diorsun hem yok diorsun Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize deil bizi çekecek olanlara geçmişler olsun Katılıorumm yarama bastın heeaa : beni çekmio kimse bi süre sonra: çok huysuzmuşum,,cadımışım,,uyuzmuşum falan filan : Halbuki alakası yok masum anlamını sessizlik sessizliini bende kazanmıstır.
06-18-2008, Saat: 02:56 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem yok o zaman takıldın deme sende hem diorsun hem yok diorsun KoNuYu DeÄži$Tir KenDi i$iNi KenDin Gör _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Katılıorumm yarama bastın heeaa : beni çekmio kimse bi süre sonra: çok huysuzmuşum,,cadımışım,,uyuzmuşum falan filan : Halbuki alakası yok masum anlamını sessizlik sessizliini bende kazanmıstır. cnm takma sen kafana ben seni ii biliorum speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KoNuYu DeÄži$Tir KenDi i$iNi KenDin Gör konu sabitlendi artık beynimde
06-18-2008, Saat: 02:59 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu sabitlendi artık beynimde o KaDar aLıYor speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: o KaDar aLıYor onu bulamayanlarda var ama Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm takma sen kafana ben seni ii biliorum Bana göre hava hoş kendi bilir, beni bilen iyi bilior Tarka'nın şarkısı aklıma geldi birden sen öle diiince _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana göre hava hoş kendi bilir, beni bilen iyi bilior Tarka'nın şarkısı aklıma geldi birden sen öle diiince ne güzel sölemiş demi tarkan |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|