:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin KuRTarMaLıK ßi$eYin yoK senin Big Grin

madem yok o zaman takıldın deme sende hem diorsun hem yok diorsun Big Grin
Ara
_BarBie_
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bize deil bizi çekecek olanlara geçmişler olsun Big Grin

KatılıorummBig Grin Big Grin yarama bastın heeaa Sad: beni çekmio kimse bi süre sonraSad: çok huysuzmuşum,,cadımışım,,uyuzmuşum falan filan Sad: Halbuki alakası yok Big Grin masum anlamını sessizlik sessizliini bende kazanmıstır. Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem yok o zaman takıldın deme sende hem diorsun hem yok diorsun Big Grin

KoNuYu DeÄži$Tir Big Grin KenDi i$iNi KenDin Gör Big Grin
Ara
Yenemuko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KatılıorummBig Grin Big Grin yarama bastın heeaa Sad: beni çekmio kimse bi süre sonraSad: çok huysuzmuşum,,cadımışım,,uyuzmuşum falan filan Sad: Halbuki alakası yok Big Grin masum anlamını sessizlik sessizliini bende kazanmıstır. Big Grin

cnm takma sen kafana ben seni ii biliorum Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:KoNuYu DeÄži$Tir Big Grin KenDi i$iNi KenDin Gör Big Grin

konu sabitlendi artık beynimde Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konu sabitlendi artık beynimde Big Grin

Big Grin o KaDar aLıYor Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin o KaDar aLıYor Big GrinBig Grin

onu bulamayanlarda var ama Big Grin
Ara
_BarBie_
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:cnm takma sen kafana ben seni ii biliorum Big Grin

Bana göre hava hoş kendi bilir, beni bilen iyi bilior Big Grin Tarka'nın şarkısı aklıma geldi birden sen öle diiinceBig Grin
Ara
Yenemuko
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bana göre hava hoş kendi bilir, beni bilen iyi bilior Big Grin Tarka'nın şarkısı aklıma geldi birden sen öle diiinceBig Grin

ne güzel sölemiş demi tarkan Big Grin
Ara
_BarBie_
Hep güzel söyler o adamBig Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 136 Ziyaretçi
  Tarih: 11-24-2024, 08:04 AM