_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok abii ben inanıorum sana öle diosan öledirr
öle cnm saol neden belirtim onu çünkü bazıları hemen o yöne çekior o yüzden peşin peşin söledimki kimse öle bişey demesin
Canı Sıkılanlar
|
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok abii ben inanıorum sana öle diosan öledirr öle cnm saol neden belirtim onu çünkü bazıları hemen o yöne çekior o yüzden peşin peşin söledimki kimse öle bişey demesin speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:UmaRım seNin ßa$ıNa uÄžraMaKTa GeÇiKmez $aMiL benim hep başımda olduğu için uğramasına ne gerek sen kendine bak
Yok abi alışkınım bu durumlara ben kuzenlerden sevmiorus ama kıskanmıorusda diolar
_BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok abi alışkınım bu durumlara ben kuzenlerden sevmiorus ama kıskanmıorusda diolar merak etmişimdir hep acaba kızlar erkekler böle deyince neden kıskanıorsunuz derler tmm saygımız var sanatına ama sevmeye mecburiyetimiz yok
06-18-2008, Saat: 03:26 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim hep başımda olduğu için uğramasına ne gerek sen kendine bak ne ısPaTLaMaYa ÇaLı$ıYorSun oLMaDıÄžını ßiLiYoruz Hiç YoK speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ne ısPaTLaMaYa ÇaLı$ıYorSun oLMaDıÄžını ßiLiYoruz Hiç YoK ıspata gerek yok herşey ortada sen kendi derdine yan cnm Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merak etmişimdir hep acaba kızlar erkekler böle deyince neden kıskanıorsunuz derler tmm saygımız var sanatına ama sevmeye mecburiyetimiz yok Seni en ii ben anlıorum abii tmm sevme bnde sevmem pek speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[b][SIZE=2] YaNan senSin yananı görür Allah _BaRbİe_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Seni en ii ben anlıorum abii tmm sevme bnde sevmem pek tşkler cnm sende olmasan beni anlayan yok zaten |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|