speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaZıLaNa CeVap oLaRaK ßi$eY oLDuÄžu yoK
madem bişey olduğu yok kasma kendini bu kadar rahat ol
Canı Sıkılanlar
|
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaZıLaNa CeVap oLaRaK ßi$eY oLDuÄžu yoK madem bişey olduğu yok kasma kendini bu kadar rahat ol speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ÇoK uyumLusunuz :yikildim: HaraKeTLeRini GeLi$Tir Hadi saNa ßaÄžı$LıYım Tu$LaRıNı :yikildim: benim uyumlu olmam demek senin de uyumlu olman demek menecer ayıpsın yani Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede kasmayın yani zordur bu işler helede konu ben isem yok kendimiz için değil bu düşüncem gelecek nesillerede yazık ama değilmi onlarıda düşünmek lazım yanlış bir örnek yüzünden onarlında hayatını etkilemeyelim değil mi canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim uyumlu olmam demek senin de uyumlu olman demek menecer ayıpsın yani sizin uyumunuz bu ise daha çok çalışmanız lazım
06-18-2008, Saat: 05:12 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem bişey olduğu yok kasma kendini bu kadar rahat ol ÇoK RaHaTım canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kendimiz için değil bu düşüncem gelecek nesillerede yazık ama değilmi onlarıda düşünmek lazım yanlış bir örnek yüzünden onarlında hayatını etkilemeyelim değil mi doğru bencede sizin gibi doğru örnekleri ele alıp hayatlarını etkilemeliler speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇoK RaHaTım aynen çok belli oluor rahat olduğun Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin uyumunuz bu ise daha çok çalışmanız lazım niyekine nesi varmış beğenemedin mi anlaşabiliyoruz ya sonucta : daa nolsun
06-18-2008, Saat: 05:14 PM <
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin uyumunuz bu ise daha çok çalışmanız lazım seNin Gißi UyumSuzLuK ißaDeSi oLuNaCaÄžına ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|