:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaZıLaNa CeVap oLaRaK Big Grin ßi$eY oLDuÄžu yoK Big Grin

madem bişey olduğu yok kasma kendini bu kadar rahat ol Big Grin
Ara
CaNaT
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim: ÇoK uyumLusunuz :yikildim: HaraKeTLeRini GeLi$Tir Hadi saNa ßaÄžı$LıYım Tu$LaRıNı Big Grin:yikildim:

benim uyumlu olmam demek senin de uyumlu olman demek menecer ayıpsın yani Smile Smile Big Grin
Ara
CaNaT
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bencede kasmayın yani zordur bu işler helede konu ben isem Big Grin

yok kendimiz için değil bu düşüncem gelecek nesillerede yazık ama değilmi onlarıda düşünmek lazım yanlış bir örnek yüzünden onarlında hayatını etkilemeyelim değil mi Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim uyumlu olmam demek senin de uyumlu olman demek menecer ayıpsın yani Smile Smile Big Grin

sizin uyumunuz bu ise daha çok çalışmanız lazımBig Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:madem bişey olduğu yok kasma kendini bu kadar rahat ol Big Grin

ÇoK RaHaTım Big GrinBig Grin
Ara
Yenemuko
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok kendimiz için değil bu düşüncem gelecek nesillerede yazık ama değilmi onlarıda düşünmek lazım yanlış bir örnek yüzünden onarlında hayatını etkilemeyelim değil mi Big GrinBig Grin

doğru bencede sizin gibi doğru örnekleri ele alıp hayatlarını etkilemeliler Big Grin
Ara
Yenemuko
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ÇoK RaHaTım Big GrinBig Grin

aynen çok belli oluor rahat olduğun Big Grin
Ara
CaNaT
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin uyumunuz bu ise daha çok çalışmanız lazımBig Grin

niyekine nesi varmış beğenemedin mi Big Grin
anlaşabiliyoruz ya sonucta Big GrinBig Grin: daa nolsun Big Grin
Ara
speedy_girl
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sizin uyumunuz bu ise daha çok çalışmanız lazımBig Grin

seNin Gißi UyumSuzLuK ißaDeSi oLuNaCaÄžına ... Big GrinTongue
Ara
CaNaT
Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğru bencede sizin gibi doğru örnekleri ele alıp hayatlarını etkilemeliler Big Grin

hayatını etkilemişiz gibi konuşuyorsun ama Big GrinBig Grin
tamam şahsım adına çok etkilyeciyimdir biliyorum ama Big GrinBig GrinBig Grin: yani genede
öyle diosan öle olsun napalım Big GrinBig Grin:
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 566 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:26 AM