:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin sen Ta$ı ßenDe YüK YapMaSın Big Grin ßa$Tan DeMiYeCeKTin Big Grin

çok yardımcı oluyorsun çok Big GrinBig Grin
Ara
Big Grin öyLeYimDir Big Grin
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin öyLeYimDir Big Grin

bu mütevaziliğin beni bakalım ne zaman öldürecek Big Grin
Ara
Big Grin uÄžRa$ım YoK öLDürMeK Gißi Big Grin HeLeKi ßöLeSi ßir ceVHeRi Big Grin
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seNin Gißi UyumSuzLuK ißaDeSi oLuNaCaÄžına ... Big GrinTongue

zaten istesenizde olamazsınız boşa uraşmaın Big Grin

canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayatını etkilemişiz gibi konuşuyorsun ama Big GrinBig Grin
tamam şahsım adına çok etkilyeciyimdir biliyorum ama Big GrinBig GrinBig Grin: yani genede
öyle diosan öle olsun napalım Big GrinBig Grin:

hayatımı siz deil bütün forum biraraya gelse etkileyemez bunun içinde uraşmayın Big Grin

speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iÇini FeRaH TuT :yikildim::yikildim: SÖyLemLeriNe ßöYLe GüLüYoRum Big Grin:yikildim::yikildim:

ne güzel ne mutlu banaki seni güldürebilmişim yoksa ağlatmamımı tercih ederdin Big Grin

speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin seNin RaHaTın KaçMaSın Big Grin

çok şükür şu yaşıma kadar kaçmadı kaçacağınıda sanmıorum Big Grin

canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:rahatını bırak adamı bile kaçırmısın Big GrinBig GrinBig Grin

işim vardı gittim dicem ama sen şimdi bunada kaçmak dersin Big Grin
Ara
Big Grin ÇoK RaHaTSın ßeLLi yeNeMuKo Big Grin
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ÇoK RaHaTSın ßeLLi yeNeMuKo Big Grin

şüphen varsa gelip görebilirsin aynur Big Grin
Ara
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin uÄžRa$ım YoK öLDürMeK Gißi Big Grin HeLeKi ßöLeSi ßir ceVHeRi Big Grin

neyseki farkındasın hala bendeki cevherin Big Grin
Ara
Big Grin GeReK GörMüyorum ve $üPHeci yaKLa$ımDa ßuLunMam Big Grin
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:neyseki farkındasın hala bendeki cevherin Big Grin

Taßii Big GrinBig Grin i$LeNeCeK CevHer Big Grin
Ara

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi