canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sabah sabah zaten jetonum kareli neyi yakaladım neye sahibim
paraŞüTLü yaNi
sen Hiçßi$eYe SaHip oLaMazSın
Canı Sıkılanlar
|
06-19-2008, Saat: 10:08 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya sabah sabah zaten jetonum kareli neyi yakaladım neye sahibim paraŞüTLü yaNi sen Hiçßi$eYe SaHip oLaMazSın canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oranın doğru adres oldugundan eminmisin orası sakatatçı çaktırma kahvaltı için seni oraya yönlendirdim mutluluğun yolu mideden geçer Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çaktırma kahvaltı için seni oraya yönlendirdim mutluluğun yolu mideden geçer hadi bakalım belki orda çıkar karşıma diyorsun canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birde menecerim olacaksın söylediği lafa bak arasıra olur menecerle arada böle vakalar
06-19-2008, Saat: 10:11 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:birde menecerim olacaksın söylediği lafa bak DiKKaTiNi ZinDe TuTMaK iÇin canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi bakalım belki orda çıkar karşıma diyorsun umarım çıkar çıkmazsa o kadar emek boşa gider Yenemuko Adlı Kullanıcıdan Alıntı:umarım çıkar çıkmazsa o kadar emek boşa gider neyse mücadeleye devam edecez yinede |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|