canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ben çare bulucam ya sana nie böle yapıyosuunnnn
DeRTsiz GeÇiNip GeDiYoDu
Canı Sıkılanlar
|
06-19-2008, Saat: 03:15 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ama ben çare bulucam ya sana nie böle yapıyosuunnnn DeRTsiz GeÇiNip GeDiYoDu speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: DeRTsiz GeÇiNip GeDiYoDu vay bee demek bu kadardı değerimiz hee yasık çok yasıkk yanlış tanımışım seni demekki şu kadarcık bile değerimiz yokmuş gözünüzde püüüüüüüüü
06-19-2008, Saat: 03:19 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vay bee demek bu kadardı değerimiz hee Sen DeRTLesin ßenDen ziYaDe miley17: ResT çeKMeK mi oLuYor ne ßu $iMDi püüüüüMü$ speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sen DeRTLesin ßenDen ziYaDe miley17: ama hiç yardımcı olmuyorsun ki menecer speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: HaKKı mı yeMe YaHu hakkı kim yaw senin ki mi yok yemem işim olmaz yaw merak etme buda amma geyik oldu heaaa iğrençtii speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: meRaKLı DeÄžiLim CaNım YeMe HıH hıh deme bana hıh deme bana hıhhhhhh ya yenemukoda kaçmış heralde sesi soluğu çıkmıyor hiçç kediye çevirdin adamı bee : helal olsun
06-19-2008, Saat: 03:38 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hıh deme bana hıh deme bana hıhhhhhh HıH oLCan ÇoK HıHLaDın yiNe i$i ÇıKMı$Tır |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|