canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok korkmanı istemem şimdi düşer kalırsın oldugun yere
boşver hiç isteme bunu benden
İsTeKLerimi Geri çeVir
isTeMiyorum senDen ßi$eY
Canı Sıkılanlar
|
06-19-2008, Saat: 04:04 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok korkmanı istemem şimdi düşer kalırsın oldugun yere İsTeKLerimi Geri çeVir isTeMiyorum senDen ßi$eY speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İsTeKLerimi Geri çeVir benden gunah gitti o zaman olacaklardan mesuliyet kabul etmem ama ona göre seni mi kırcam yoksa seni kıracağıma yenemukonun kafasını kırarım daha iyi beee ayıpsın
06-19-2008, Saat: 04:13 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benden gunah gitti o zaman :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ÇoK iYiyDi saÄžoL Canım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: ÇoK iYiyDi saÄžoL Canım :yikildim::yikildim::yikildim::yikildim: yıkılmışsın
06-19-2008, Saat: 04:16 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yıkılmışsın iYi GeLDi yıKıLMaDım aYaKTaYım speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: iYi GeLDi aha yakaladım işte seni yıkılmamış ayaktasın dertlerinle başbaşasın tmm hiç sorun değil hallederiz
06-19-2008, Saat: 04:20 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aha yakaladım işte seni i$Te yıKaMıYor DeRTLer ßeni aY DerDe Mi Dü$ürcen ßeNi
yoooo ne alakası var canım niye derde düşüreyim seni
ben sana çare bulmaya çalışıyorum heralde bi nevi amme hizmeti yapıyoruz yani sevap hanemize işlense fenamı olar bir yardım yapsak felan yanii |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|