canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yetinmeyi bilirim oldugu kadar artık
oY oy ßiLinCinDe oLMan iYi
soNuÇTa aza TaMaH eTMeYeN ÇoÄžu ßuLaMaz
Canı Sıkılanlar
|
06-19-2008, Saat: 04:58 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben yetinmeyi bilirim oldugu kadar artık oY oy ßiLinCinDe oLMan iYi soNuÇTa aza TaMaH eTMeYeN ÇoÄžu ßuLaMaz speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oY oy ßiLinCinDe oLMan iYi hee bilinçli tüketiciyim ben merak etme senin nefesini boşa tüketmem
06-19-2008, Saat: 05:02 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hee bilinçli tüketiciyim ben merak etme senin nefesini boşa tüketmem sen üReTCeKSin CaNaT üreTiCi RuHuNu KuLLan GörünTü vaR, Ses De üReTTiK mi TaMam speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen üReTCeKSin CaNaT üreTiCi RuHuNu KuLLan GörünTü vaR, Ses De üReTTiK mi TaMam tamam görüntü dehşet iide sesede sen bi güzellik düşün be speedy
06-19-2008, Saat: 05:06 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tamam görüntü dehşet iide o GüzeLLiÄži uyDuRuRuz ßi KaLıßa saNKi söYLeYenLeRin seSi GüzeL mi speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:o GüzeLLiÄži uyDuRuRuz ßi KaLıßa dimi yaaa panik yapacak biişi yok o zaman damgamızı vururuz bu yaza
06-19-2008, Saat: 05:09 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dimi yaaa panik yapacak biişi yok o zaman damgamızı vururuz bu yaza FeCi GeLiYoruz yoLLar ßizim speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FeCi GeLiYoruz çekilin yoldan yolların fatihi geliyor |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|