canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yani yardım etmeyeceksen kızılaya başvurayım dicektim
ßu DeMeK CaNaT 
Yani ßen VaRKen KızıLaY
ÇoK isTiYorsun ßen TuTmiYim GeÇiKMe ßa$ vuRMaKTa

|
Canı Sıkılanlar
|
|
06-20-2008, Saat: 10:21 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yani yardım etmeyeceksen kızılaya başvurayım dicektim ßu DeMeK CaNaT ![]() Yani ßen VaRKen KızıLaY ÇoK isTiYorsun ßen TuTmiYim GeÇiKMe ßa$ vuRMaKTa ![]()
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: hee ordan bağlantıı tmm yaa çaktım şimdii ![]() tabi ya sen varken kızılay olurmu ben sen yoksan die şeyettiydim zaten ![]()
06-20-2008, Saat: 10:26 AM <
ßuNaLım HıçKıRıK içiMizi KararTma ![]() ßaÄžLanTıLarı iYi YaP CaNaT ÇoK anLaYı$Lısın GeciKMeDin ÇaKMaYa ![]() ßen VaRım CaNım
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ![]() ![]() anlayışlımı yok canım ![]() gecikti biraz ![]() bağlantı hatası verince benim beyin böle oldu ![]()
ya abi sabır sabır nereye kadar
1 ay 1 haftadan beri köydeyim istbuLa gidip denize girmek istiyotum:![]() ![]()
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abi sabır sabır nereye kadar istanbulda deniz mi var ![]() ![]() kal orda yeşil yeşil doğa havası ot havası buldun da bunuyorsun
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: onun için help me menecer diorum ![]() yükü hafiflet die
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istanbulda deniz mi var hemde ne deniz ![]() ![]() : masmavi![]() şimdi orda oLmak vardı serin serin suya girmek vardı![]() ![]() ah ne güzeL yüzerdim be![]() ![]() ![]() yesiL havada gezecek insan Lazım benim yaşımda hiç kimse yokki ![]() ![]()
|
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|