:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
speedy_girl
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yani yardım etmeyeceksen kızılaya başvurayım dicektim Big Grin

Big Grin ßu DeMeK CaNaT Big Grin
Yani ßen VaRKen KızıLaY Big Grin
ÇoK isTiYorsun ßen TuTmiYim GeÇiKMe ßa$ vuRMaKTa Big GrinBig Grin
Ara
CaNaT
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin ßu DeMeK CaNaT Big Grin
Yani ßen VaRKen KızıLaY Big Grin
ÇoK isTiYorsun ßen TuTmiYim GeÇiKMe ßa$ vuRMaKTa Big GrinBig Grin

hee ordan bağlantıı Big Grin tmm yaa çaktım şimdii Big GrinBig Grin

tabi ya sen varken kızılay olurmu ben sen yoksan die şeyettiydim zaten Big GrinBig Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin ßuNaLım HıçKıRıK içiMizi KararTma Big Grin

ßaÄžLanTıLarı iYi YaP CaNaT Big Grin ÇoK anLaYı$Lısın GeciKMeDin ÇaKMaYa Big Grin
ßen VaRım CaNım Big Grin
Ara
CaNaT
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Big Grin
ßaÄžLanTıLarı iYi YaP CaNaT Big Grin ÇoK anLaYı$Lısın GeciKMeDin ÇaKMaYa Big Grin
ßen VaRım CaNım Big Grin

Big GrinBig GrinBig Grin anlayışlımı yok canım Big GrinBig Grin gecikti biraz Big GrinBig Grin bağlantı hatası verince benim beyin böle oldu Big GrinBig Grin
Ara
HIÇKIRIK
ya abi sabır sabır nereye kadarBig Grin 1 ay 1 haftadan beri köydeyimBig Grin istbuLa gidip denize girmek istiyotum:Big GrinBig GrinBig Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin FazLa YüKLenMe CaNaT Big Grin
Ara
CaNaT
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abi sabır sabır nereye kadarBig Grin 1 ay 1 haftadan beri köydeyimBig Grin istbuLa gidip denize girmek istiyotum:Big GrinBig GrinBig Grin

istanbulda deniz mi var Big GrinBig GrinBig Grin kal orda yeşil yeşil doğa havası ot havası
buldun da bunuyorsun Big Grin
Ara
CaNaT
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Big Grin FazLa YüKLenMe CaNaT Big Grin

onun için help me menecer diorum Big GrinBig Grin yükü hafiflet die Big Grin
Ara
HIÇKIRIK
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istanbulda deniz mi var Big GrinBig GrinBig Grin kal orda yeşil yeşil doğa havası ot havası
buldun da bunuyorsun Big Grin

hemde ne deniz Big GrinBig GrinBig Grin: masmaviBig GrinBig Grin şimdi orda oLmak vardı serin serin suya girmek vardıBig GrinBig GrinBig Grin ah ne güzeL yüzerdim beBig GrinBig GrinBig Grin
yesiL havada gezecek insan Lazım benim yaşımda hiç kimse yokkiBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
speedy_girl
Big Grin YüKün yaRısıNı aLıYoRum FazLa GeLMesin Diye Big Grin
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 593 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:58 AM