canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yani yardım etmeyeceksen kızılaya başvurayım dicektim
ßu DeMeK CaNaT
Yani ßen VaRKen KızıLaY
ÇoK isTiYorsun ßen TuTmiYim GeÇiKMe ßa$ vuRMaKTa
Canı Sıkılanlar
|
06-20-2008, Saat: 10:21 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yok yani yardım etmeyeceksen kızılaya başvurayım dicektim ßu DeMeK CaNaT Yani ßen VaRKen KızıLaY ÇoK isTiYorsun ßen TuTmiYim GeÇiKMe ßa$ vuRMaKTa speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ßu DeMeK CaNaT hee ordan bağlantıı tmm yaa çaktım şimdii tabi ya sen varken kızılay olurmu ben sen yoksan die şeyettiydim zaten
06-20-2008, Saat: 10:26 AM <
ßuNaLım HıçKıRıK içiMizi KararTma
ßaÄžLanTıLarı iYi YaP CaNaT ÇoK anLaYı$Lısın GeciKMeDin ÇaKMaYa ßen VaRım CaNım speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: anlayışlımı yok canım gecikti biraz bağlantı hatası verince benim beyin böle oldu
ya abi sabır sabır nereye kadar 1 ay 1 haftadan beri köydeyim istbuLa gidip denize girmek istiyotum:
HIÇKIRIK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya abi sabır sabır nereye kadar 1 ay 1 haftadan beri köydeyim istbuLa gidip denize girmek istiyotum: istanbulda deniz mi var kal orda yeşil yeşil doğa havası ot havası buldun da bunuyorsun speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FazLa YüKLenMe CaNaT onun için help me menecer diorum yükü hafiflet die canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:istanbulda deniz mi var kal orda yeşil yeşil doğa havası ot havası hemde ne deniz : masmavi şimdi orda oLmak vardı serin serin suya girmek vardı ah ne güzeL yüzerdim be yesiL havada gezecek insan Lazım benim yaşımda hiç kimse yokki |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|