canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol iidir menecer sen nasılsınnapıyorsun ne var ne yok seni pek görmedik bugun
iYii iYiii
meyVe yiYorum , iyiLiK SaÄžLıK 
ßuGün GirMeDim
|
Canı Sıkılanlar
|
|
06-21-2008, Saat: 08:48 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağol iidir menecer sen nasılsın iYii iYiii meyVe yiYorum , iyiLiK SaÄžLıK ![]() ßuGün GirMeDim
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iYii iYiii Afiyet olsun ye bakalım gerçi bugun bende pek takılmadım bugun çok sessiz sakindi burası neden acaba
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yoKLuÄžumDan öTürü hadi canım sende bu mütevaziliğin beni öldürecek birgün demişmiydim sana
06-21-2008, Saat: 08:57 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi canım sende ßir çoK Kez ÇoK müTevaziYimDir CaNım
Belli zaten her halinde
sana bir şarkı ısmarladım bi süre sonra belki haftaya felan biter
06-21-2008, Saat: 09:00 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Belli zaten her halinde ßu GiDi$Le HaFTa SürMez ![]()
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßu GiDi$Le HaFTa SürMez niye sürmüyormuş canım sürer sürer ![]() şarkının adıda menecer ![]() dinletirim sana süprüz olacak ![]()
06-21-2008, Saat: 09:04 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:niye sürmüyormuş canım sürer sürer Yani ßu azimLe DaHa erKen ßiTer DeDimDi NasıL ßi $arKı o öyLe DinLeYeLim ßaKaLım sürpRizLere aÇıÄžım ![]() |
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|