:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
CReATuRE
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olsada olur diyorsun Big Grin yanii Big GrinBig Grin

sen yaz istediğin özellikleri Big GrinBig Grin resmini felan yolla bana Big GrinBig Grin halledelim bişiyler Big GrinBig Grin

:yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:
CReATuRE
EEE daha da nasılsınız Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin çoluk çocuk nasıl ercanım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
CaNaT
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim::yikildim:

Big GrinBig GrinBig Grin olmaz mı yaw ne gülüon Big GrinBig GrinBig Grin kendim için diosam nolim Big GrinBig Grin
Ara
CaNaT
CReATuRE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:EEE daha da nasılsınız Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin çoluk çocuk nasıl ercanım Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

hele bi olsun büyüsünler ellerinden öpecekler Aziz amcası Big GrinBig Grin
Ara
Aşksı@z
Günaydın sevgili arkadaşlar.
Ara
CReATuRE
Aynurda istemem yan cebime koy der gibi bakıyo valla :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
CReATuRE
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın sevgili arkadaşlar.

Tüm aydınlık günler seninle olsun SmileSmileSmileSmileSmile
CaNaT
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aÇıKCaSı ßeni iLGiLenDirmiYor peK ßöyLe $€yLer Big Grin

yan cebin neredeydi senin oraya bırakalım biz Big GrinBig Grin
Ara
CReATuRE
Ya aşksız bişey takıldı kafama sen hiç nick değiştin mi yoksa hep aynı nicklemi devam ettin forumda SmileSmileSmileSmileSmile
CaNaT
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın sevgili arkadaşlar.

günaydın hoşgeldin Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 247 Ziyaretçi
  Tarih: 11-23-2024, 04:18 PM