rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo ho?geldinn ne g?zel tekrar aram?zdas?n ................
Te?ekk?rler...
Ho? buldum...
(Bak cevap hakk? falan dedin geri geldim...:yikildim: )
Tuti aranıza geri döndü...
|
rose Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ooo ho?geldinn ne g?zel tekrar aram?zdas?n ................ Te?ekk?rler... Ho? buldum... (Bak cevap hakk? falan dedin geri geldim...:yikildim: ) YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tuti gel ?pim seni lam mucx Lem ?ok sulu ?pt?n bee...:yikildim:
10-21-2006, Saat: 03:59 PM <
hoshgeLdn de bari şu bekLentiLerinizi sölesenzz merak eddm de !!
tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Lem ?ok sulu ?pt?n bee...:yikildim: SENS?N SULU :yikildim::yikildim::yikildim: ѕqρα кJмя Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hoshgeLdn de bari ?u bekLentiLerinizi s?lesenzz merak eddm de !! Dedi?im gibi arkada?lar?m beklentilerimin ?n?ne ge?ti... (Bu konuya da girmek istemiyorum... Umar?m bu iste?imi ho? kar??lars?n). Ho? buldum...
Tuti döndü sulu sulu öptüm onu bidaha gidecem desin gösüne gösüne furacam şişirecem gösünü
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Tuti d?nd? sulu sulu ?pt?m onu bidaha gidecem desin g?s?ne g?s?ne furacam ?i?irecem g?s?n? Hehee ?i?ir karde?im... Senin can?n sa?olsun...:yikildim: tuti Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Te?ekk?rler...iyi yapt?n ya b?t?n cevap haklar? sana do?sun ya... sen yetterki gelmi?sin yaa. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
PunisheR Geri Geldi :) | PunisheR | 16 | 1,264 |
11-17-2006, Saat: 12:56 AM Son Yorum: kardelen_21 |
|
kusura bakma tuti... | Özge | 3 | 528 |
10-12-2006, Saat: 09:29 PM Son Yorum: p£r!k!z! |