bence seni seviyodur yaff ne biliim o lafı sölerken bakışlarından anlamaıdnmı gülümsediyse eminimki altında bir aşk vardır ama bir kız ne biliim acayip bir erkeğe aşık olarak seviyorum desin aama kız oalrak ben bir erkeğe seni seviyorum demem o bana söleemdiyse öncesaçma oldu ama anlatamadım tam olarak
bayanlar bakarmısınız?
|
08-30-2007, Saat: 12:28 PM <
seni seviyorum illaki ask sevgi olmasi gerenkmez cok özür dilerim üzüldüysen
08-30-2007, Saat: 12:56 PM <
demez ama nerde ve nasıl koşularda oldyğuna çok bağlı bir şey bu adem arkadaşca da diyebılır
Alıntı:seni seviyorum illaki ask sevgi olmasi gerenkmez cok özür dilerim üzüldüysen yok canım ne üzülmesi...sağolasın tşkler... Alıntı:demez ama nerde ve nasıl koşularda oldyğuna çok bağlı bir şey bu adem arkadaşca da diyebılır [COLOR="Black"]şunu sölim konunun tarihine bakarsanız çok eski olduğunu görürsünüz yani mazide kaldı...artık yeni bir vatandaşa hastayım. ilacım o anlicanız[/COLOR] Qetesh Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok canım ne üzülmesi...sağolasın tşkler... kim olaki o yeni vatandaş acaba
tabıkı dıyebılır... hatta öünmek gibi olmasın banada dien kız oldu ama bu kadınların dunyada yapacakları son sey... cunku cok zor ... bırazda bu toplum zıhnıyetınden kaynaklanıyor... ok tesekkurler...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
BayanLar SevgiLinizLe Arkada?m? OLmak isTiyorSunuz? | €BeRimSin | 5 | 770 |
04-04-2022, Saat: 12:13 AM Son Yorum: wildfang |
|
lütfen yardımcı olun ÖZELLİKLE BAYANLAR YADA TECRUBE SAHİPLERİ :) | sevimsiz | 35 | 2,615 |
05-16-2008, Saat: 12:44 AM Son Yorum: MorciveT |
|
Bayanlar lütfen acilen yardım edin canım yanıyor.... | spartakus | 14 | 1,317 |
04-28-2008, Saat: 05:58 PM Son Yorum: spartakus |
Konuyu Okuyanlar: 7 Ziyaretçi