MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hadi canımızı sıkalımAlemsin Asyam
Canı Sıkılanlar
|
06-29-2008, Saat: 09:56 AM <
06-29-2008, Saat: 09:57 AM <
Günaydın duygulu duygusuzlar iyi pazarlar herkeslere..
Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın duygulu duygusuzlar iyi pazarlar herkeslere.. kıs neşen yerindee denize gitecen diyee ayakların yere basmıyo beee ayaklarını yere bas sora günaydın de esracımmm seninde günün aydın olsunn janımm...
06-29-2008, Saat: 10:02 AM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kıs neşen yerindee denize gitecen diyeeAtilla Hoşgelmişsin Falla bugün neşem çok yerinde:$ Ayaklarım yere basıyo Yoksa havada olurum ya Denize gidemem Cümlemizin günü Mutlu vede huzurlu olsun..Amin... Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atilla Hoşgelmişsin eyww saol esrajm umarım güsel vakit geçirisinnn... kıs dikkat et şimdi keneler denizede el atmış müşteri velinimetimizdir diee her alanda faydalanıyolarmış..
06-29-2008, Saat: 10:09 AM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:eyww saol esrajm umarım güsel vakit geçirisinnn...Sende sağolasın Teşekkür Ederim Yok bizim burda kene felan yafs ne korkutuyon beni Atilla ya Ama vazgeçmeyecem gitmekten Asyanın yanına gidecekmişsin öle duyum aldım Yorgun Yürek Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sende sağolasın Teşekkür Ederim yok yaa ne korkuyonnn kısss bırak o senden korksun mendamurrr hayvannnn... git janım git bi haftasonun var ama esra biz çalışanlar için o işi cumartesiye saklasak çok daha ii olur diyorum gerçi herkesin işi farklı ama nebiim ya ben hiç sevmiyo pasarları gitmeyi kalabalık ve yorgunluk oluyoo ve buda işe yansıyoo ya...evet janım gidiodum fakat işyerinde bazı istenmeyen olaylarla karşılaştım ve bu beni alıoydu ama bu demek deildirki vazgeçtim gidecem yanına nepahasına olursa olsun asiaaam affetsin şimdilik beni vallaa ona bi süpriz yapcam yaaaa
06-29-2008, Saat: 10:24 AM <
GєCєLєRเN єFєN๔เSเ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok yaa ne korkuyonnn kısss bırak o senden korksunYok ya ne korkacam ufacık bişi zaten ezerim ben onu Malesef haklısın ama benim de bi pazar var çalışmadığım diğer günler hep çalıştığım için anca işte pazar gidebiliyom aslında gitmem ama biliyorsun ki ışık olduğu için Üsüldüm şimdi ya inş. kötü bir durum yoktur da bir an önce halledebilirsin Hayırlısı ile İnşaAllah ...işlerini halledip de yine gidersin eminim ki Asyam seni Anlar ve affeder elinde olan bişi yok sonuçta Eminim ki Asyam çok Sevinecek Süprizine Bende zaten en kısa zamanda Asyamın yanına gidicem Allahın izni ile |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 465 Ziyaretçi