:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
Aşksı@z
Günaydın sevgili arkadaşlar. Gününüz güzel işleriniz kolay kalbinizden sevgi aşk cebinizden paranız eksik olmasın
Ara
speedy_girl
GünayDınnnnnnnnn nasıLSın a$KSız yoKTun icon10.gif
Ara
Aşksı@z
Günaydın speedy iyiyim sen nasılsın hafta sonu tatil yapıyım dedim pazaryteside izin aldım 3 gün tatil yaptım denize gittim. sen naptın bakalım
Ara
(''MELTEMİM'')
günaydınlar arkadaslar
Ara
Aşksı@z
Günaydın Kaliber
Ara
speedy_girl
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın speedy iyiyim sen nasılsın hafta sonu tatil yapıyım dedim pazaryteside izin aldım 3 gün tatil yaptım denize gittim. sen naptın bakalım

ßiLmem NaSıLım icon10.gif:yikildim: oH iyi yapMı$Sın icon10.gif
ne YaPim DurmakSızın i$ i$Te icon10.gif
ßaKaLım HaFTa SoNuNa DoÄžRu ßi Deniz KeyFi De ßen YaPıCam :teytey::teytey:

kaLißer_38 saNaDa GünayDın nasıLSın in$ . Smile
Ara
Aşksı@z
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiLmem NaSıLım icon10.gif:yikildim: oH iyi yapMı$Sın icon10.gif
ne YaPim DurmakSızın i$ i$Te icon10.gif
ßaKaLım HaFTa SoNuNa DoÄžRu ßi Deniz KeyFi De ßen YaPıCam :teytey::teytey:

kaLißer_38 saNaDa GünayDın nasıLSın in$ . Smile

Ne demek bilmem söyliyeceksinki iyi olup olmadığını bilecek söylemezsen bilemeyizBig GrinBig Grin işler bitmez emimn ol arada bir azda olsa tatil yapıp stres atmak çok güzel. Valla sende deniz keyfi yapsan iyi olur. iyi geliyor inan
Ara
speedy_girl
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne demek bilmem söyliyeceksinki iyi olup olmadığını bilecek söylemezsen bilemeyizBig GrinBig Grin işler bitmez emimn ol arada bir azda olsa tatil yapıp stres atmak çok güzel. Valla sende deniz keyfi yapsan iyi olur. iyi geliyor inan

önCeLiKLe ÇoK iyiYim moRaLmen moRaLım Tavan YaPTı icon10.gif
öMür ßiTeR i$ ßiTMez MüDürüm aRaDa KaçaMaK YapmaK Lazım icon10.gif
HaFTa SoNu GeLSin ßaKaLım :tey:
Ara
Aşksı@z
speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önCeLiKLe ÇoK iyiYim moRaLmen moRaLım Tavan YaPTı icon10.gif
öMür ßiTeR i$ ßiTMez MüDürüm aRaDa KaçaMaK YapmaK Lazım icon10.gif
HaFTa SoNu GeLSin ßaKaLım :tey:
Herşeyden önce iyi olduğuna sevindim. evet ömür biter iş bitmez burdada seninle hem fikirim.Big Grin Arada kaçamak yapmakda iyi olur aynı fikirdeyimBig GrinBig Grin
Ara
wordsay
günaydın arkadaşlar
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 447 Ziyaretçi
  Tarih: 11-22-2024, 12:10 AM