Günaydın sevgili arkadaşlar. Gününüz güzel işleriniz kolay kalbinizden sevgi aşk cebinizden paranız eksik olmasın
Canı Sıkılanlar
|
Günaydın speedy iyiyim sen nasılsın hafta sonu tatil yapıyım dedim pazaryteside izin aldım 3 gün tatil yaptım denize gittim. sen naptın bakalım
07-01-2008, Saat: 10:23 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Günaydın speedy iyiyim sen nasılsın hafta sonu tatil yapıyım dedim pazaryteside izin aldım 3 gün tatil yaptım denize gittim. sen naptın bakalım ßiLmem NaSıLım ![]() ![]() ne YaPim DurmakSızın i$ i$Te ![]() ßaKaLım HaFTa SoNuNa DoÄžRu ßi Deniz KeyFi De ßen YaPıCam :teytey::teytey: kaLißer_38 saNaDa GünayDın nasıLSın in$ . ![]() speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ßiLmem NaSıLım Ne demek bilmem söyliyeceksinki iyi olup olmadığını bilecek söylemezsen bilemeyiz ![]() ![]()
07-01-2008, Saat: 10:39 AM <
Aşksız Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ne demek bilmem söyliyeceksinki iyi olup olmadığını bilecek söylemezsen bilemeyiz önCeLiKLe ÇoK iyiYim moRaLmen moRaLım Tavan YaPTı ![]() öMür ßiTeR i$ ßiTMez MüDürüm aRaDa KaçaMaK YapmaK Lazım ![]() HaFTa SoNu GeLSin ßaKaLım :tey: speedy_girl Adlı Kullanıcıdan Alıntı:önCeLiKLe ÇoK iyiYim moRaLmen moRaLım Tavan YaPTıHerşeyden önce iyi olduğuna sevindim. evet ömür biter iş bitmez burdada seninle hem fikirim. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 533 Ziyaretçi