iyiyim bende ne olsun ya buranın gececileri biziz heralde
Canı Sıkılanlar
|
07-10-2008, Saat: 03:03 AM <
wordsay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:iyiyim bende ne olsun ya buranın gececileri biziz heralde galibaa yaa
sen niye bu saatte ayaktasın hayırdır hadi ben evde tekim arkadaşla sabahlıoruz
07-10-2008, Saat: 03:05 AM <
wordsay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen niye bu saatte ayaktasın hayırdır hadi ben evde tekim arkadaşla sabahlıoruz bendee salak gibi oldumm uyuyamıyorum
07-10-2008, Saat: 03:09 AM <
wordsay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:samsundamı yaşıorsun evettt gidecem ama yaa az kaldı ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:evettt gidecem ama yaa az kaldı hımm hadi bakalım inşallah çok sıcakmı orası belki ondan uyuyamıorsundur
07-10-2008, Saat: 03:13 AM <
wordsay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm hadi bakalım inşallah çok sıcakmı orası belki ondan uyuyamıorsundur sağoll yok yaaa gündüz çok sıcakta gece üşüyorum ondan değil ben genelde uyuyamamki alışkanlık olmuş ((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sağoll yok yaaa gündüz çok sıcakta gece üşüyorum ondan değil ben genelde uyuyamamki alışkanlık olmuş hımm anladım hadi ya o kadar soğuk oluormu geceleri ilginç :--/
07-10-2008, Saat: 03:19 AM <
wordsay Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hımm anladım hadi ya o kadar soğuk oluormu geceleri ilginç :--/ özellikle 3 gündüürr acayip üşüyorum ben soğuk yani baya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 91 Ziyaretçi