((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda benim sözüm
Başarısız olduğun zaman çevrende suçlayacak birini ararsın.Aynaya bakmaya ne dersin??
Saçmalık derim
Felsefi Sözler ...
|
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda benim sözüm Saçmalık derim
07-10-2008, Saat: 11:52 PM <
MorciveT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Saçmalık derim benle niye uğraşıyosunkii cümle gayet mantıklı ünv tanıtmak içinn gelen ve öğrencilere seminer veren bi profesörden esinlendim ve kendisinede ilettim harika olduğunu söyledi ve bu seferki seminerinde kendiside kullandı sana saçma gelebilir ama iyi okuu derim ben hatta yine anlamazsan ben açıkliimm insan başarısız olduğunda onun yüzünden bunun yüzünden diyip duruyor ama aynaya bakarssaa asıl suçlunun kim olduğunu görür yanii asıl suçlu sensindir öyle işte neyse boşver anlama zaten
07-15-2008, Saat: 02:38 PM <
Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır. F.NİETZSCHE
Gömlegin ilk düğmesi yanlış iliklenince digerleri de yanlış gider. C.BRUNO Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır. C.PAVESE Yarın bambaska bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun? EPIKTETOS İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz. KAZANCAKIS Vicdani tertemizdi, cünkü onu hiç kullanmamıştı. S.LEC Bildigimizi zannetmemiz ögrenmemizin en büyük düşmanıdır. DR.C.BERNARD Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir. EFLATUN Insan ancak anladığı şeyleri duyar. GOETHE bunları çok beğendim saoLun..
07-15-2008, Saat: 02:45 PM <
((UYFOR)) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:buda benim sözüm bence çok güzel ve çok anlamlı bir söz..
Zorunlu askerlik sadece medeniyetin devamı için değil, aynı zamanda varlığımız için de ciddi bir tehlike oluşturur.
Buna katılıorum
07-18-2008, Saat: 10:28 PM <
Zorunlu olan ama aynı zamanda faydalı olan ne var'ki , buda olsun ......
Bende katılıyorum ... Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Duygusuz Üyelerinden Özlü Sözler | Soupisgoodfood | 13 | 2,932 |
01-25-2012, Saat: 10:11 AM Son Yorum: blade17hakan |
|
Leo Tolstoy'dan Özlü Sözler.. | riukeen | 0 | 1,819 |
11-08-2010, Saat: 09:52 AM Son Yorum: riukeen |
|
güzel sözler | sukru | 1 | 801 |