çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaç kişisiniz:o iki sarı hollandalı dimi
Ben iki sarışınla geliorum :yikildim:
bol süt vereninden
Canı Sıkılanlar
|
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaç kişisiniz:o iki sarı hollandalı dimi bol süt vereninden çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İçin fesat bebenim içim fesat sizde bişi yok yani çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kaç kişisinizburda bi esmer bi capon bi zenci bi afrikalı bi kanadalı bi ukraynalı bi moldovyalı iki rus üç alman bir kanadalı iki fransız birde ben varım idare edicez artık
07-21-2008, Saat: 11:30 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim içim fesat sizde bişi yok yaniyooo ben melek gibi bi insanım kötü düşünmem
07-21-2008, Saat: 11:31 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:burda bi esmer bi capon bi zenci bi afrikalı bi kanadalı bi ukraynalı bi moldevalı iki rusAbi boy ver bi bakim bilmediğim sulara girmem ben :yikildim::yikildim: çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi boy ver bi bakim bilmediğim sulara girmem ben :yikildim::yikildim:alemsinis yafs çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Abi boy ver bi bakim bilmediğim sulara girmem ben :yikildim::yikildim: bişi olmaz merak etme tahtakaleden aldım hepsi çin malı çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yooo ben melek gibi bi insanım kötü düşünmemben melek değilim; canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bişi olmaz merak etme tahtakaleden aldım hepsi çin malıorjinal değiller yani |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|