canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi olabilir bakacaz artık aksaray dan başlarız olmadı karaköy tarlabaşı bakacaz artık işte hele bii gecelere akalımdaO karaköyde bi anım var
sende biliyosun abi ha tarihin nerelerde olduğunu
Canı Sıkılanlar
|
07-21-2008, Saat: 11:51 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tabi olabilir bakacaz artık aksaray dan başlarız olmadı karaköy tarlabaşı bakacaz artık işte hele bii gecelere akalımdaO karaköyde bi anım var sende biliyosun abi ha tarihin nerelerde olduğunu MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ercan hrdır bütün rus mekanlarını biliosunİstanbulda yaşıyoruz heralde çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:O karaköyde bi anım var anını burada anlatma istersen
07-21-2008, Saat: 11:55 PM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:anını burada anlatma istersenAnlatırmıyım ay mutlu oldum ben bi geliyim ya İstanbula çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Anlatırmıyım :yikildim::yikildim::yikildim: gel bakalım canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İstanbulda yaşıyoruz heraldeyaşamak ayrı bilmek ayrı MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşamak ayrı bilmek ayrı sen hiç tv izlemiosun sanırım ana haber bültenlerini kaçırma bence
07-21-2008, Saat: 11:59 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yaşamak ayrı bilmek ayrıNasıl yaşıyo sanıyosun |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|