MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende abim diorm gariban ewden işe iten eweEvle iş arası baya heyecanlı
amma fındık kırıomuş
![Big Grin Big Grin](https://duygusuz.com/images/smilies/biggrin.png)
Canı Sıkılanlar
|
07-22-2008, Saat: 12:03 AM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende abim diorm gariban ewden işe iten eweEvle iş arası baya heyecanlı ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende abim diorm gariban ewden işe iten ewe ohhaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evle iş arası baya heyecanlı yolu uzatıyorum evle iş arasında ![]() ![]() normal şartlarda 5 dakika ama gidip gelmesi 8 saati buluyor felan yani ![]() evle işş arası ![]() canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ohhaaaaaolur başka ![]() çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Evle iş arası baya heyecanlıbencede öyle ![]() ![]() neyse yattım ben size ii eğlenceler ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:olur başka muhabbet sardı diyosun ![]() ![]() ![]()
yok sabah iş var
![]() benim ewle iş arası yürüyerek 2,5 3 dk fasla heyecanlı değil anlıcan ![]()
ehh bende yatar ufak ufak
![]() ![]() ![]() burayıda yarın temizleriz artık ![]() ![]() ![]() MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yok sabah iş var sende uzat yolu sahilden git işe ![]() ![]()
07-22-2008, Saat: 12:09 AM <
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yolu uzatıyorum evle iş arasındaahahahahaha yorum yapmıcam banlanırım ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|