:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ses getirir mi??
Dan BROWN ın ''MELEKLER VE ŞEYTANLAR'' adlı romanı film olsa çok ses getirir mi??
(ben şahsen çok isterim film olmasını)

OKUMAYANLAR İÇİN..

http://www.duygusuz.com/forum/showthread...64256.html
Kendime teşekkür ederim, ben ben olduğum için Smile
Ara
konusu neydi kitabın okumadım ki ben bişi de diyemiyorum ama sen getirir diyorsan getirir tabi getirmezse biz getiririz o sesi merak etme sen Smile Big Grin
Ara
canat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:konusu neydi kitabın okumadım ki ben bişi de diyemiyorum ama sen getirir diyorsan getirir tabi getirmezse biz getiririz o sesi merak etme sen Smile Big Grin

HEMEN KİTABIN İÇERİÄžİNDEN BAHSETTİM KİTABI TANITTIM ABİCİMMM LİNKE TIKLARSANN Big Grin
Ara
bence film olmalı ama kitaptaki heyecanını kaybetmeyecekseWink
Ara
bu sene film olması gerekiyodu ama bakalımm 2008 bitmedi daha ümidimi kaybetmicem olmasa 2009 a ama bence mutlaka olmalıı
Ara
saol mervecim okuyorum hemen ondan sonra tekrar yorum yaparım Smile Smile
Ara
tamamBig Grin...
Ara
evet bence sürükleyici bi film olur ben şahsen polisiye tarzı filmleri severim ipuçları felan
hoşuma gidiyor benim bunun filmi çıkarsada ben seveceğimden ve beğeneceğimden eminim bu filmi Smile
Ara
beğenilmicek gibi değilkiii ben kitabı okurken bile karakterlere görüntü verdimm kafamdann vee filmi çektim beynimdeBig Grin harika oluyoBig Grin
Ara
tmm onlar akıl edemezse biz çeviririz bu filmi o zaman napalım iş başa düşerse yaparız artık bişiler Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: