bayanlar kendilerinden k???k biriyle a?k ya?ayabilir mi ?bilmiyorum...biz kad?nlar erkeklerin g??l? olmas?n? isteriz.onlar?n yan?nda kendimizi g?vende hissederiz.nas? desem,yani bilin? alt?nda gelece?imizi g?ven alt?na alacak bi erkek yatar...tamam erkelerin kendilerinden olduk?a k???k k?zlarla beraber oldu?unu biliyoruz.bu bi toplumsal olgu haline d?n??m??.yad?rgam?yoruz.ya kad?nlar? bilmiyorum kendimden k???k birini sevebilir miyim acaba ne kadar do?ru olur bu ya da yanl?? olur mu bu yanl??a kim karar veriyor o da var i?in a??kcas?.off anlatam?yorum ki......
ya o benden k???kse....
|
Bakıyorum da Ben Bazen Böyle Aşklar Daha Kalıcı Oluyor...
Birbirinizden Fikirler ürebiliyorsunuz... Bkz:Aşk Her Yaşta
Bir erkek olarak şunu söylemek istiyorum.Böyle bir engel gerçekten aşk için komik bir engel bana göre bunu engel olarak düşünmeyiniz.Ben sevgilimden 3 yaş küçüğüm ve bu kimse için sorun değil.Akıl yaşta değil baştadır.Sevginin de yaşla bir ilgisi olamaz....
YARGI? Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bir erkek olarak ?unu s?ylemek istiyorum.B?yle bir engel ger?ekten a?k i?in komik bir engel bana g?re bunu engel olarak d???nmeyiniz.Ben sevgilimden 3 ya? k?????m ve bu kimse i?in sorun de?il.Ak?l ya?ta de?il ba?tad?r.Sevginin de ya?la bir ilgisi olamaz.... Heyt Bea 3 Ya? Demek
[b]Bilge Apla Sen Bence Devam Et Yaş Önemli Değil Ne İnsanlar Tanıyorum Ben Yaşa Pek Önem Yok Önemli Olan Aşk [/b]
Bence AŞkta YaŞ Sorun Olmamali Dİye DÜŞÜnÜom Nİce İnsanlar Var Kİ YaŞ Farki Var Ama DÜnyanin En Mutlu İnsani Onlar ...Önemlİ Olan Akilda Mantikta AnlaŞmada Dir...bunun Bİ Olguya DÖnÜŞmesİne De Bence Gerek Yok Var Olagelen BİŞİ Belkİİ Ama AŞkta YaŞ Kabul Etmem Ben Etmİyorumda AŞiksam Bİ YaŞ Farketmez 2 YaŞ Hatta 3 YaŞ Ama AŞiĞim Ben AŞŞik.......
10-29-2006, Saat: 12:08 AM <
Aşk kaç yaşındadır bilen var mı ki...
Aşkta yaş farkı problem diye soruluyor... Aşk dünya oluşumundan beri var yaşlı ama hep yeni... Güzel ama hoyrat... Kime ne zaman dokunacağına hiç kimse bilmez... Başı buyruk, özgür yaşamaya sever ve yaş farkalarını hiç aldırmaz... Aşk yaşamaya bakın farka değil....
10-29-2006, Saat: 12:09 AM <
ben büyüğüm
yani o güven veren benim aslında tek sorun para. yani birini sevmek için ''para = güven'' neyse sorun bariz bir şekilde ortada. ARKADAŞIM AŞK DANIŞILMAZ.. sen bize böyle ibşey sordun. bende seni kınıyorum KINDIM. o kadar büyüksün tecrüben var gelip bide soruyon aip bence. AŞK GELİRSE GELİR ZATEN.. BÜYÜKMÜŞ KÜÇÜKMÜŞ öyleymiş tek gözü yok kulağı kesik. öyle bişey yok yok.. mesala ben benden büyük birini seviyorum öyle güven verecek biride değilim En azından param yok alahım yav parasızlık ne kötü benle çıkan kızda deli olmasa çıkmaz mesala.. işnlaah okumuyordur ama kaçmazki tuu çok konuştum ben bir Hafta fırça yiyecem .. sevgiler arkadaşım..
10-29-2006, Saat: 12:15 AM <
Zaten deliyim aşkım...
Onun için seviyorum seni... Para sorun değil Aşk zengin insanları pek sevmiyor ki... Ama sevmeme rağmen fırça yemekten kurtulamasın benden... Abartın olayları çünkü... Şunun şuracıkta bir kaç ontane ay lafı mı olur |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Benden Hoslanıyormusun ? | ZeNiTH | 20 | 1,042 |
04-14-2022, Saat: 10:53 PM Son Yorum: wildfang |
|
Benden Hiç Gitmeyebilir Misin? | ÇiLeK | 3 | 415 |
04-11-2022, Saat: 12:14 PM Son Yorum: wildfang |
|
bu benden a?k?ma gitsin (seni ?zledim) | ROSE | 14 | 1,310 |
04-07-2022, Saat: 03:05 PM Son Yorum: wildfang |