11-07-2006, Saat: 08:56 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
1,342
-
Konuları:
87
-
-
Rep Puanı:
uzun zamand?r yoktun herhalde nerlerdeydin SizofreN ?........
11-08-2006, Saat: 12:58 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,343
-
Konuları:
123
-
-
Rep Puanı:
baksana kardeş sen konu açmışsın buraya bi ton kişi bakmış sence bunun ne alakası var tutmakla... Herkes yeni kişiler tanımayı çok sever.. Çocuk akıllı demişsin bide bence tüm forumdan özür dile.... Böle bi başlık açarak çocukça davranan sensin güzel kardeşim...
11-08-2006, Saat: 01:13 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
221
-
Konuları:
29
-
-
Rep Puanı:
Ne yani şimdi çocuk akıllı olunca kötü birşey mi oluyor?Herhalde 20 yaşında falan dünyaya geldin....
11-08-2006, Saat: 09:11 PM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
4,319
-
Konuları:
186
-
-
Rep Puanı:
Burada birbirinizin kalbini kırmaya yönelik cümleler görüyorum ve bunlar duygusuz ailesine yakışan hal ve davranışlar değil...
herkes birbirini tutuyor... buraya yeni katılanlara hiç sıcak davranılmıyor.. hepiniz çocuk akıllısınız...
Dikkar ettiysen ''herkes'' die hitap etmişsin ve bunun anlamıda duygusuz ailesi birbirini tutuyor anlamında olsa gerek...Ya da ben o anlamda olmasını istiyorumdur...
Bak, şahsın buraya bir yazı yazmış ve bir çok kişi de seni tutmuş, ben dahilim... Bence şanslısın... Görüyor musun, bu ''herkesin'' içinde sen de varsın...!
Bu arada tanıştıgıma memnun oldum...
11-09-2006, Saat: 01:26 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
3,825
-
Konuları:
35
-
-
Rep Puanı:
Ya burası hepimizin mekanı. Bu arada ne olursa olsun öyle şeyler düşünmen yanlış. Aramıza Hoş Geldin...
12-11-2006, Saat: 12:39 AM <
Yeni Üye
-
Yorumları:
9
-
Konuları:
1
-
-
Rep Puanı:
a??lan konulara payla??m i?in te?ekk?rler - ?ok g?zel olmu? ellerine sa?l?k can?m dan ba?ka yorum yazamazm?s?n?z
bir s?r? konu a??lm?? ama ya hi? cevap yaz?lmam?? yada sadece te?ekk?r edilmi?
bu nas?l forum yaa...
ha diyeceksinizki zorlam? tutuyoruz seni burda
tabiki hay?r
bekledi?im gibi bir forum de?il buras?
ben kendi forumuma geri d?neyim en iyisi