:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
nry8
oo bizim dersanede çok yakışıklı bi mat hocası vardı ben hep ondan birebir alıodumBig Grin
sölüodum müdür yadımcısına emrah hocadan olcak dieBig GrinBig Grin
adama ödewlerimi yaptıırodum hocamm nolur dieBig Grin ben adama 40 dakka boyunca bkaıodumBig Grinbölee izliyodumBig Grinarada bana soruodu soru bende hemen cevap verinceBig Grinyapıosunm işte örendin bak gördün mü diodu:yikildim::yikildim:
Ara
'RapperLadys
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:oo bizim dersanede çok yakışıklı bi mat hocası vardı ben hep ondan birebir alıodumBig Grin
sölüodum müdür yadımcısına emrah hocadan olcak dieBig GrinBig Grin
adama ödewlerimi yaptıırodum hocamm nolur dieBig Grin ben adama 40 dakka boyunca bkaıodumBig Grinbölee izliyodumBig Grinarada bana soruodu soru bende hemen cevap verinceBig Grinyapıosunm işte örendin bak gördün mü diodu:yikildim::yikildim:
Ayneeeen senin dediklerinin tıpatıpıı..
Vala bu kadar mı olurBig Grin
Dersanede bnmkide genc daha 24 yasındaBig Grin
Hocaaaam nasısıııınzz.DBig GrinBig Grin:$:kucak:
Ara
nry8
bide benim edebiyatçım vardı kızımBig GrinBig Grin
sermet hocaBig Grin
Ara
nry8
bi ara coğrafyacımızBig GrinBig Grin
Ara
casus021
nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bak fatih24 arkandayım falan dedim!arkamdan bıçakladın!!!
benim oynadığım toplar nike ve adidasın pahalı serileinden
+ bjk nınn orjinal topu annadın mı?? laf atmışsın orda kalmışş buna cevap wermessem olmazdı!!nonoş top nedir hala anlam veremedim bence sen benimle takışma sinir bastı!!!
benim demek istedigim nonoş yumusak top yani yuvarlak oyum topları ben onlara yumusak yerine nonoş diyorum başka türlü degil yazdıgımı yanlış anlamayınız
Ara
nry8
fatih24 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim demek istedigim nonoş yumusak top yani yuvarlak oyum topları ben onlara yumusak yerine nonoş diyorum başka türlü degil yazdıgımı yanlış anlamayınız
yanlış anladım bilee...bence sen bana bişi yazma artık..tartışmaya girmek istemiyorum konu olduğu yerde kapansın..açıklama yapmaaYINIZ
Ara
casus021
anlam ve ifade karışsıklı meydana gelmiştir fakat yinede üzürdilerim bir daha bir birimizie cevap vermemek sartıyla rahmana emanet olunuz selam ve saygılarımla
Ara
nry8
iyi dileklerin için teşekkürler...
Ara
'RapperLadys
Kavga etsenize bizde çekirdek çıtlıyıp seyrederizBig GrinBig GrinBig Grin
Ara
nry8
yhooooooooooooooo...
öle bişi olmazBig Grin
Ara

Hızlı Menü: