çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben doğuştan sarhoşummiley15:Ne tesaduf bende doqustan seytanım :kizgin:miley15:
Canı Sıkılanlar
|
08-31-2008, Saat: 06:34 AM <
08-31-2008, Saat: 06:34 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cikda sana çiki diyolar ya:yikildim: kopuyorumDimi bende kopuyorum Benim gibi melek nur yüzlü bi insana çiki diyolar pehh
08-31-2008, Saat: 06:35 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Cikda sana çiki diyolar ya:yikildim: kopuyorumValla ilk kullanan ben sanıyodum,baskası da mı diyodu Kopma ayrıca,bağlıcak kmse yoq çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Dimi bende kopuyorum Ben olsam söyletmem hıhh Mod değil misin, uyarı ver Hala diyen olursa banlat:yikildim: Âh be.
'RapperLadys Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Valla ilk kullanan ben sanıyodum,baskası da mı diyoduBenm dışımda herkes demiştir kesin Âh be.
08-31-2008, Saat: 06:37 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben olsam söyletmem hıhhİşimle sosyal hayatımı birbirine karıştırmam ben profösyonelim
08-31-2008, Saat: 06:38 AM <
PCKoPaT Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benm dışımda herkes demiştir kesinSende cikdaaaaaaa deyon çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İşimle sosyal hayatımı birbirine karıştırmam ben profösyonelimProflugunu yiiim Âh be.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 586 Ziyaretçi