Seni çok özlüyorum” değil de “Seni özlemek bile
güzel” deseydin..
güzel” deseydin..
SuS DİYOR GÖNÜL
|
09-03-2008, Saat: 09:53 PM <
Seni çok özlüyorum” değil de “Seni özlemek bile
güzel” deseydin.. gülüşün ve unutulusun resmi Gülüşün ve unutuluşun resmini çizdim kısa sürede Gülüşlerde hep beyazı kullandım fırçamda Unutuluşlarsa kapkara örttü herşeyi Neydi gülüşleri yok eden bilmiyorum Sormak isterdim Mutlulukmu gülüşü var eder Gülüşlermi mutluluğu Ama yetmedi ..soramadım.. Şimdi mutlumu acaba ...sanmıyorum.. Oda birşeylerin farkında ama.. Yapamıyor biliyorum Hüznün resmine başladım..başladım daa.. Hala beyaz renkler var fırçamda Belki ..belki beyazı kullan diyecek gibi.... Hep merak etmişimdiraşk tanımlansa kaç kişi aşığım diyebilecek? Aşk nasıl yaşanır? İçindekileri bütün gizemiyle ona anlatmakdurup dururken ansızın onu öpmek olmadık anlarda yanında istemek ondan daha güzeli iyisi gelse de aldatmamak onu seviyorum ama deyip başkasına gitmemeksonsuz saygıyla büyüyen bir aşkı kim yaşayabilir? Olmadık imkansız anlarda zaman yaratıp ona gidenfedakarlığın ölçüsü olmadan kaç kişi fedakarlık yapar aşığım diyerek. Geceleri daha çok düşünüyorum senianlamsız öfkelerle kalkıyorum ve bir sigara yakıyorum. Yanımda olmamana isyan ediyorum. Hiç olmadık zaman saat gecenin bir yarısı ve ben seni istiyorum.ya yanımda olacaksınya sesini duyacağım. Neler neler düşünüyorum. Mesela çok şiddetli bir yağmur yağsa; arkasından da insanı savuran bir rüzgar ve ben sıkıca sana sarılıp sana sığınsam... ve beni hiç bırakmasan hiç bıkmasan benden... Ben sensizlikte seni yüreğimde büyüttüm... bir gün geleceğini düşünerek imkansızlıklar arasından sıyrılıp...hadi SEVGİLİ gel bekliyorum!!!
09-04-2008, Saat: 06:40 PM <
Çokkkkkkkkk çooooooooooooooookk çooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ettim ..
Harika olan birini ben tanıyorum (S)(E)(N)
Rica ettim hüzünçicegim...Teşekür degilde bi tebessüm etsen bin ömürdür bende...ben teşekür ederim böylesine güzel böylesine sevgi dolu oldugun için..
HARİKA OLAN BİRŞEY TANIYORUM Bİ YÜREK İKİ YÜREK TANIYORUM HARİKA OLANBİRŞEY TANIYORUM BEN BİTMEYEN SEVGİ TANIYORUM HARİKA OLAN SADECE BİRİNİ BİLİYORUM ŞU YALAN ALEMDE ODA SADECE ŞUANDA BURDA HAYIR BURDA DEGİL O BENİM YÜREGİMDE İŞTE O HARİKA OLAN YÜREGİMDE SONSUZ SEVDİGİMDİR.... SEN.. SEN..... SEN..........
Sen ve Ben
Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı.
09-17-2008, Saat: 08:42 PM <
Bir gün sustum,
yarim mesken tutmuşken tüm utançları, ar diye sarılmışken tüm günahları, teninde iz bırakmışken bilmediğim yasakları.... Sevdiği yerden kanattı ya, unuttu mu diye sorsalar, eller yarasını saramadı ki, kalpten müsaade çıkmadı ki, kara saçlarından o mu suçlu ki.... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
G?zLErin KaL diyor DudakLAr?n Git....!! | Carizmatic | 3 | 391 |
04-03-2022, Saat: 02:46 PM Son Yorum: wildfang |
|
Ne diyor asl?nda ne anlat?yor???? | AnGeLofDeATh | 7 | 767 |
04-02-2022, Saat: 08:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Söylesem Tesiri Yok.. Sussam Gönül Razı Değil.. | mavisben | 3 | 592 |
06-28-2011, Saat: 10:26 AM Son Yorum: YasSmin |