onun saati kaçta:yikildim:onu da dinleyim
ama serdar yayında çok kötü espriler yapıyo ya..
Serdar gökalp (serdar yayında) tıklayın ltfnnn :)
|
onun saati kaçta:yikildim:onu da dinleyim
Hiçte diğiiLLL
Teldfe fln knşuolar yha komik şeler oLuoo çok glüorm araDada hani şeler vaR yha diyetisyen 26 falan die onLarada glüorm saçma sapan espriLi kötü esprielr tabi aRada böle resim gönderiolar onları yorumluo sonRa korku günü vaR tele bağlanıolar anlatıolar falan bide bu birileini arıo falan bi kére birini işletmişti Koptum :yikildim: ajanstan arıorz die fln D: ßigün böle utandığınız anlaR oluyo Konu falan güzeL yani neyse
yha öel tel konuşmalarınu diorm saten bi anne aradı izmirden kızımın yaşı 14 bağlamıyolar die,gece 1 gibi de bi adam aradı bekarlık sultanlıktır taht fln dedi adam estafurullah kimsenin tahtında gözüm yhoq taçtır fln dio:S:S
sewmedim esprilerini:yikildim:
09-04-2008, Saat: 10:14 PM <
ya bu cocuk senın sevgılınmı yoksa plotonıkmı :S
meraklanma bende dınlıcem bu aksamm begenrısem daıma kendıne ıı bakk soruma cvp GeCeıŞıÄžı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bu cocuk senın sevgılınmı yoksa plotonıkmı :Sbana mı soruosun:Sallah korusun:yikildim:onun yerini değiştirebiliriz öz lerle GeCeıŞıÄžı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bu cocuk senın sevgılınmı yoksa plotonıkmı :S ben mi nry mi nry lan bana dio sen sus bi dinle yok be ne aşkı 25 - 26 yaŞınDa nry kötü bi güne dek gelmissn heralde chatlaq Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben mi nry mi nry lan bana dio sen sus binoluoooosuçum ne benim:yikildim:kıymaın banaa:'(:'(
dün yine serdar ı dinledimbu sefer aşık oldum:yikildim:
saat 22.50 alişan çalıo:yikildimsürekli hazırladınız mı şarkıyı dio zaten,o hazırlamıo belli) ondan sonra 33 serrdar yayınd açıktı yine sölüo saunada serdar yayında falan:Sgüzelleşmemi sağlıo:yikildim: bi ara programda ağlayan adam taklidi+allah belanı wersin ecati diyen kadın taklidini de yaptı 22.34: mustafa topaloğlu yayında:yikildim: serdar:mustafa abi senin bi şrkın vr sevgilliler birbirerine armağan ediyolar bantla birlikte seni de canlı söyletsek.. şarkıdan bi duble:yikildim:geriiizekalıı sefgilimm benim:yikildim: işte böle şen şakrak bi program dinleyin ama aşık olmayın nry8 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:dün yine serdar ı dinledimbu sefer aşık oldum:yikildim: ßén Dn dinLéyemedim yHa HönK aşKım*a göZ Koymayın :kizgin: hehehe xD ßide sonunda aııyyııayyay gibi bişi yapı0 :yikildim: hee eed bilioRum onun taklitlerini anaem ciddenmi :o: ßén ÇoK ŞÃ©y mi KaçıRDım Dün heee o ŞaRKı hep çaLaR gerizekaLıı sevgiLim ßenimmm ßi ŞaRKı daha vaR elalalaRını eLaLaRını Allah véRSin ßeLaLaRını - Grup vitamin ŞaRKı ŞöyléDiR ; gördüm görmez olaydım da sevdim sevmez olaydım ela gözlü bir yar içün öldüm ölmez olaydım ah olaydım olaydım da petekte bal olaydım eşek arısı olaydım da dillerini sokaydım beni otomobillendir diyorsun vites kaç dişli bimiyorsun belki bilmezden geliyor da söylemiyorsun takmışım bir kez ela isterim valla inadım inattır benim yanlış yapma yavrucuğum ela gözlerini oyarım senin elalarini elalarını allah versin belalarını senin derdin dert mi ki a canım benim derdim yanımda senin epik sorunun var benim kepek sorunum bir ben değil herkes hasta bunu yar kendisi de biliyor ela gözlü bir kendisi var gibi bir acayip havaya giriyor kitap dergi okudukça yar giderek feminist oluyor eller yarini sararken de bizimkisi tel sarıyor tel sarar kızım tel sarar tel bulamazsa kel sarar buraya kadarlara bir bakarak yine o aynı aptal nakarat elalarini elalarını allah versin belalarını girdi başım belaya da söz geçmez gözü elaya aklım takılı elaya ah gidemiyom helaya eskiden mendil yeterdi silmeye gözlerimin yaşını şimdi tuvalet kağıdına yatırır oldum maaşın tamamını mavi belki yeşil eh ama siyah hepsinden beter ciddi olmam isteniyorsa gözü ela olsun yeter böyle de şarkı olur mu bu nakarat her yerde okunur mu buraya kadarlara bir bakarak tekrar o aynı aptal nakarat elalarını elalarını allah versin belalarını :yikildim: ßuda gerizekalı sévgilimin sözleri ; sende biraz akıl olsa beni severdin düşünce ve mantık olsa, sen de severdin sevilecek insan bendim neden sevmedin gerizekalı sevgilim benim gerizekalı sevgilim benim güzelliğin dile düştü şaşırttı seni bilmem kime inandın terkettin beni söyle bana benim kadar kim sevdi seni sende biraz duygu olsa beni severdin düşünce ve mantık olsa sen de severdin güzelliğin birgün biter neye güvendin :yikildim: |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|