İlginizden ve beğeninizden dolayı teşekkür ederim ..
Gözlerinize Sağlık ..
Gözlerinize Sağlık ..
Haykırırcasına Seviyorum işte ben Seni ..
|
İlginizden ve beğeninizden dolayı teşekkür ederim ..
Gözlerinize Sağlık ..
08-08-2008, Saat: 09:25 AM <
Yazılarını okudukça zevk aldığım tek kişisin harika yazıyorsun daha çok bol bol paylaşımlarını bekliyorum
Gitme Bırakma Beni.
Sana Verdiğim Bu İlgiyi Bu Sevgiyi Nasıl Başkasına Veririm Çıkarmı birdaha Senin Gibi Bir Melek Bir Çiçek Karşıma Çıksada Sevebilirmiyim ki Seni Sevdiğim Kadar Onuda Ona Canım,Aşkım,Ömrüm,Herşeyimsin Diyebilirmiyim Onun Her Gözlerine Baktığımda Ya Seni Görürsem Ozaman Onuda Seni Sevdiğim Gibi Sevmiş Olabilirmiyim Neden Ömrüm Neden Neden Açmıyorsun Gözlerini! Bana Yazık Değil mi?Arkanda Bırakyıklarına Yazık Değil mi? Hadi Aç Gözlerini Bırakma Bukadar Bekleyeni Hem Sen Açarsan Gözlerini,Benimde Senin Gibi Bir Melek Yüzlü,Melek Kalpli Bir Sevgili Aramama Gerek Kalmıyacak Çünkü Sen Dünyada Benim İçin Teksin.Nadir Bir Çiçeksin Senin Gibi Birini Birdaha Bulamayacağımı Biliyorum Dedim ya Ömrümsün Herşeyimsin Sen Benim Hadi Lütfen Aç Gözlerini Hani Birlikte Yaşlanacaktık Hani Birlikte Ölecektik Hanii Bu Verdiğin Sözz Nerdee Senin Yaptığın oyun BozanLık Hadi Ömrüm Aç Gözlerini Bırakma Beni Sensiz... ( UmaRım BeYeNiRsiNizz,2 Gün Önce Ben saat gece 1 de Yazdım Öle Bi YeRDen EsinLendim AceMiLik İşte ) ÇöL RüzgaRı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yazılarını okudukça zevk aldığım tek kişisin harika yazıyorsun daha çok bol bol paylaşımlarını bekliyorum Teşekkür ederim ilginden dolayı .. Gözlerine sağlık .. yelda30 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok beğendim tşkler Ben teşekkür ederim yelda .. damned Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gitme Bırakma Beni. Valla ben beğendim, keşke daha açık bir yere açsaydın konuyu da herkes görürdü .. Burda ne biliyim kimse bakmaz diye düşünüyorum .. Yüreğine sağlık, Teşekkürler ... Başarılarının devamını diliyorum .. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
asi_ve_mai & acemhe'den "seni bir kez sevebilirim" | acemhe | 42 | 4,609 |
09-18-2024, Saat: 01:35 PM Son Yorum: Gü-lŞ«m-se |
|
Seni Anliyorum | eRCi | 10 | 898 |
04-15-2022, Saat: 04:14 AM Son Yorum: wildfang |
|
Yazıklar OLsun Git İstemiyorum Seni.... | €BeRimSin | 14 | 1,829 |
04-15-2022, Saat: 01:11 AM Son Yorum: wildfang |