evet cok komigim ya olamazmı kımse sormadı ben bende kendı kendıme atıldım ole
Canı Sıkılanlar
|
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol canım iyi çok şükür bazı sıkıntılar yaşadık geçti işte sevındım ya sıkıntıların gectıne miley20:
fındık-s
09-05-2008, Saat: 10:19 PM <
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevındım ya sıkıntıların gectıne miley20: saol arkadaşım hiç bişeyi de kaçırmıyosun :$ fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol arkadaşım hiç bişeyi de kaçırmıyosun :$ evet oleyımdır kacırmıyorum kahretsin yaaaaaaaa
09-05-2008, Saat: 10:23 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol canım iyi çok şükür bazı sıkıntılar yaşadık geçti işte çok şükür ablacımm haladaa geçmiş gibi hissetmiyorum ama geçti diyosan geçmiştir.. кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok şükür ablacımm haladaa geçmiş gibi hissetmiyorum ama geçti diyosan geçmiştir.. merve ablanın sıkıntısı ne bılıyomusnkı konusuyosun acaba :o:
09-05-2008, Saat: 10:28 PM <
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:merve ablanın sıkıntısı ne bılıyomusnkı konusuyosun acaba :o: seni ilgilendirir mii biliyorum veya bilmiyorum ben onu sıkıntıda hissediyorum olamaz mı yani sen niye karışıyosunki her lafa кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni ilgilendirir mii biliyorum veya bilmiyorum ben onu sıkıntıda hissediyorum olamaz mı yani sen niye karışıyosunki her lafasadece sorudm ya soramazmıyım hem belkı ılgılendırıyor benı ya |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 585 Ziyaretçi