fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol bebeğim yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış ordan da belli canım benim
sağol şekerim :tey: öptüüm seni
Canı Sıkılanlar
|
09-05-2008, Saat: 11:02 PM <
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol bebeğim yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış ordan da belli canım benim sağol şekerim :tey: öptüüm seni
fındık-s
09-05-2008, Saat: 11:02 PM <
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın beyhan herkes kerkesı gerektıgı kadar tanıyodur dogru laf bence hak verıryorum sana...:o ana :O bana hak verdi saol :teytey: fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ana :O bana hak verdi saol :teytey: niye vermıcem ya hakılıysan haklısın degılsen degılsın yawww tobe tobeeee
fındık-s
09-05-2008, Saat: 11:04 PM <
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beyhan kımse kımseyle tartısmıyor ve kımse kımseyıde rahatsız etmıyor oldumu sende gırme sımdı sadece konusuyoruz burda bıraz uıyusmadık o kadar... sen de girme diyosun da benimle ilgili konuşuyosunuz benimle bi derdi olan benimle konuşsun dedim fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de girme diyosun da benimle ilgili konuşuyosunuz benimle bi derdi olan benimle konuşsun dedim ne derdim olcak senınle ya konustuk sadece sucum varsa ozur dılerız yaaaaa alalaaaaaaa aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne derdim olcak senınle ya konustuk sadece sucum varsa ozur dılerız yaaaaa alalaaaaaaa hem ben sana soz vermedım gırmıcem dıye soz verırsek tutarız sozumuzu
fındık-s
09-05-2008, Saat: 11:09 PM <
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne derdim olcak senınle ya konustuk sadece sucum varsa ozur dılerız yaaaaa alalaaaaaaa bilmiyorum artık güzel güzel muhabbet etmek varken gerilmenin anlamı yok fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmiyorum artık güzel güzel muhabbet etmek varken gerilmenin anlamı yok benım gerıldım yok beyhan hem bırazda laflarına dıkkat edersen sevınırım yanii olurmu...
fındık-s
09-05-2008, Saat: 11:15 PM <
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benım gerıldım yok beyhan hem bırazda laflarına dıkkat edersen sevınırım yanii olurmu... allah allah ne varmış benim laflarımda ayrıca ben ortamın gerilmesinden bahsetmiştim |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|