:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
kı@ymı@k=)
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol bebeğim yüreğinin güzelliği yüzüne yansımış ordan da belli canım benim Smile

sağol şekerim Big Grin :tey: öptüüm seniBig Grin
Ara
fındık-s
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:haklısın beyhan herkes kerkesı gerektıgı kadar tanıyodur dogru laf bence hak verıryorum sana...:o

ana :O bana hak verdi saol :teytey:
aragornxx
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ana :O bana hak verdi saol :teytey:

niye vermıcem ya hakılıysan haklısın degılsen degılsın yawww tobe tobeeee
Ara
fındık-s
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:beyhan kımse kımseyle tartısmıyor ve kımse kımseyıde rahatsız etmıyor oldumu sende gırme sımdı sadece konusuyoruz burda Angry bıraz uıyusmadık o kadar...

sen de girme diyosun da benimle ilgili konuşuyosunuz benimle bi derdi olan benimle konuşsun dedim
aragornxx
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sen de girme diyosun da benimle ilgili konuşuyosunuz benimle bi derdi olan benimle konuşsun dedim

ne derdim olcak senınle ya konustuk sadece sucum varsa ozur dılerız yaaaaa alalaaaaaaaUndecided
Ara
aragornxx
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne derdim olcak senınle ya konustuk sadece sucum varsa ozur dılerız yaaaaa alalaaaaaaaUndecided

hem ben sana soz vermedım gırmıcem dıye soz verırsek tutarız sozumuzu
Ara
fındık-s
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ne derdim olcak senınle ya konustuk sadece sucum varsa ozur dılerız yaaaaa alalaaaaaaaUndecided

bilmiyorum artık güzel güzel muhabbet etmek varken gerilmenin anlamı yok Wink
aragornxx
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bilmiyorum artık güzel güzel muhabbet etmek varken gerilmenin anlamı yok Wink

benım gerıldım yok beyhan hem bırazda laflarına dıkkat edersen sevınırım yanii olurmu...
Ara
fındık-s
aragornxx Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benım gerıldım yok beyhan hem bırazda laflarına dıkkat edersen sevınırım yanii olurmu...

allah allah ne varmış benim laflarımda ayrıca ben ortamın gerilmesinden bahsetmiştim
aragornxx
fındık-s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:allah allah ne varmış benim laflarımda ayrıca ben ortamın gerilmesinden bahsetmiştim

tamam o zaman bende ortaya soluyorum beyhancımmmm hem bak canında sıkılmıyordur ıyı vakıt gecırıyosun
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 54 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:14 PM