:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi topluluğuna hoş geldin ziyaretçi! Aramıza katılmak istersen kayıt olabilirsin, oldukça kolay ve zahmetsizdir.

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
özledimmmmmmmmmmmmmm
özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledim özledimmmmmmmmmmm özledimmmmmmmmmmm özledimmmmmmmmmmm özledimmmmmm özledim özledimmmmmmmmmmm özledim özledimmmmm özledim özledimmm özledim özledimmmmm özledim özledimmmmmmmm özledimmmmm özledimmmmmmmmmmmm SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad
Ara
Belli oluyor yazdıklarından
Ara
evetttttttttttttttttt özledimmmmmmmmmmmm herşeyi Smile
Ara
Offff offfff....

Bende özledim hemde çok özledim herşeyi çok özledim özledim özledim iştee ....

Ahh ahh yarama dokundun bee hüzünçicegim..

ÖZLEDİM
ÖZLEDİM...ÖZLEDİM..ÖZLEDİM...ÖZLEDİM
ÖZLEDİM ÖZLEDİM
ÖZLEDİM
ÖZLEDİM ÖZLEDİM İŞTE YAA

OFF OFFFFFFFFFF....:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(
Ara
Üzülmeyin ya hava zaten kapalı Sad
Ara
hemde en çokkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmm ne olucak bu özlem dolu halimiz bizim inan hiç bilmiyorum Smile
Ara
çikitamuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Üzülmeyin ya hava zaten kapalı Sad
gökhan öyle diyosunda insanın içine işliyor artık özlemek bi zamandan sonra ahhhh sevdiğine görmek istediğine doyasıya bırakmadan saatlerce sarılmak gibisi varmı SmileSmileSmileSmile
Ara
Yokta işte siz yinede üzülmeyin ama ...
Ara
saol sen neyse elimizden geleni yaparız bizde Smile
Ara
Özleme kim genel olabilmiş ki...
Ahh ahh...özlem yaralarım kanadı yine...Özledim özledim...
Herşeyi özledim ....
ÖZLEDİM
ÖZLEDİM Var mu ötesi...durmuyor içimdeki özlem yarası özlüyorum heran hersaniye ÖZLEDİM ÖZLEDİMMMMMMM....

SadSadSadSadSadSadSadSad
Ara

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi