galibaa
Canı Sıkılanlar
|
Zamana bırakın herşeyi, ne belli hiç düşünmediğiniz bir zamanda çalar kapınızı ..
Ben geldim der alırsınız içeri .. (: €zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zamana bırakın herşeyi, ne belli hiç düşünmediğiniz bir zamanda çalar kapınızı .. Söylenecek en mantıklı sözler bunlar aslında... €zBeRimSin aklımdakileri yazdın bir nevi... Biraz öncede dedim ya ummadığınız bi anda çıkar karşınıza... €zBeRimSin'in dediği gibi o Ben geldim der sizde usulca alırsınız içeri ....
Herkesin bir dosta ihtiyacı vardır .. Bel ki gönül yaralarını anlatmak ister onunla ağlamaka belki onunla gülmek ister .. evet bazen dost dediğimiz kişi sahte de çıkıyor, ama aramakta fayda var derim ben, hiç bilmediğimiz zaman 1 gün mutlak çalacaktır kapınızı, siz yeter ki kapıyı açmasını bilin ..
Ha bu arada zilde kuvvetli çalsın ki duyasınız ..
09-16-2008, Saat: 11:02 AM <
[sıze=7]kapııııı Açııııkk Dooost Hemde Ardına Kadarr...[/sıze]
artık kimseye inancı kalmayan biri için zili çalması yetmez direk kapıyı kırıp içeri girmesi gerekiyor
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[sıze=7]kapııııı Açııııkk Dooost Hemde Ardına Kadarr...[/sıze]aynen rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kimseye inancı kalmayan biri için zili çalması yetmez direk kapıyı kırıp içeri girmesi gerekiyor İnanç olmazsa DOST'ta olmaz .. İnanmalısın ki bazı şeylere gelsin bulsun seni .. Belli mi olur ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 374 Ziyaretçi