:: Duygusuz.com - Dostluk ve Arkadaşlık Sitesi
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Canı Sıkılanlar
kı@ymı@k=)
galibaa SadSad
Ara
€BeRimSin
Zamana bırakın herşeyi, ne belli hiç düşünmediğiniz bir zamanda çalar kapınızı ..

Ben geldim der alırsınız içeri .. (:
rapunzel
kapı açık ama giren yok Smile
Ara
DarkLady
€zBeRimSin Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Zamana bırakın herşeyi, ne belli hiç düşünmediğiniz bir zamanda çalar kapınızı ..

Ben geldim der alırsınız içeri .. (:

Söylenecek en mantıklı sözler bunlar aslında... €zBeRimSin aklımdakileri yazdın bir nevi...
Biraz öncede dedim ya ummadığınız bi anda çıkar karşınıza... €zBeRimSin'in dediği gibi o
Ben geldim der sizde usulca alırsınız içeri ....
Ara
€BeRimSin
Herkesin bir dosta ihtiyacı vardır .. Bel ki gönül yaralarını anlatmak ister onunla ağlamaka belki onunla gülmek ister .. evet bazen dost dediğimiz kişi sahte de çıkıyor, ama aramakta fayda var derim ben, hiç bilmediğimiz zaman 1 gün mutlak çalacaktır kapınızı, siz yeter ki kapıyı açmasını bilin ..

Ha bu arada zilde kuvvetli çalsın ki duyasınız .. Smile Smile
kı@ymı@k=)
[sıze=7]kapııııı Açııııkk Dooost Smile Hemde Ardına Kadarr...[/sıze]
Ara
rapunzel
artık kimseye inancı kalmayan biri için zili çalması yetmez direk kapıyı kırıp içeri girmesi gerekiyor Smile
Ara
rapunzel
кıумıк=) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:[sıze=7]kapııııı Açııııkk Dooost Smile Hemde Ardına Kadarr...[/sıze]
aynen Smile
Ara
€BeRimSin
rapunzel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:artık kimseye inancı kalmayan biri için zili çalması yetmez direk kapıyı kırıp içeri girmesi gerekiyor Smile

İnanç olmazsa DOST'ta olmaz .. İnanmalısın ki bazı şeylere gelsin bulsun seni .. Smile

Belli mi olur ...
kı@ymı@k=)
benimm inancımm varr abimm Smile
Ara

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 399 Ziyaretçi
  Tarih: 11-21-2024, 10:30 PM