Kalp olsun içinde sevgi dolu...
|
09-20-2008, Saat: 12:23 AM <
[quote=TutkuM][/url]
Güneş batarken yaklaşan semada İki âşık bir ağacın altında Dururken şu; Âlem-i Dünya da Yansıyorlar şu hayatın suyuna! Güneş gibi doğan şu kalbe! İki çocuk bakıyor el ele! Hayat bu işte doğan şu kalpte! Aşk-ı Hüdâ var o kalpte! Kalp, bir yerden alıp veriyor o yere Tomurcuk açıyor bir çift çıkıyor o yerde Sarıdan kırmızıya ışık saçıyor göküzünde Aşk ile ateşleniyor her yerde Kalp, bir cam kavanozda Atmış biri sanki onu oraya Can çekişiyor baksana oda Atan kim? Atılan kalp orada! Bir yanda doğa, bir yanda şehir İki aşık sırt sırta olmuşlar mezir İki kalp bir olmuş, atıyor hazîr Düşünülen aşk, başka şey kesir! Yalnız bir insan bakıyor araya Gökten yağan şu meteora Düşünüyor;yıldız mı kaydı acaba Hani aşkım, yalnızım burada! [url=http://www.resim.cc/albums/userpics/10001/normal_4680.jpg] Bir ağaç semâ ya doğru dikili Kalpler açmış dallarında ekili Semâyı aydınlatan kalp var iyi ki Çıkan birçok nesne kalplerdir dibindeki! Alem-i Sır bu güzel ve duygu yüklü anlamlı resimlerden birer, birer haz ve ilhâm alarak her birine bir dörtlük; yorum ve hayranlık duygularımı şiirler olarak dile getirdim! Umarım bir hata yapmadım ve bu paylaşımı yapan, TutkuM a çok teşekkür ederim ve sağlık, başarılar dilerim!:k: destekliyorum.
pişt noluo orda
tutkum fln aşkıma kimse tutkum diemes o bi tek benim tutku'm
09-20-2008, Saat: 09:39 PM <
MaNeSiA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:pişt noluo ordaCıx cıx asyam benim de TuTKuM Çok güzel resimler birdenem Teşekkürler
09-21-2008, Saat: 08:39 AM <
Güzel paylaşımlar ..... Yüreğinize sağlık ...
Sevg ... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Kefilim Olsun bu Söz | ÐŽeşaren | 3 | 847 |
08-22-2010, Saat: 02:21 PM Son Yorum: «|ŜŧāŕśÃ—ĩň×My×ęy |
|
Aşk Olsun;) | TutkuM | 17 | 1,591 |
05-14-2009, Saat: 11:59 PM Son Yorum: SEHİTLER_OLMEZ |
|
a$k Borcum oLsun... | HIÇKIRIK | 7 | 894 |