Artık ben zamanda inanmıyorum fırtına boşver kendimizi kandırıp duruyoruz bazen.
ѕєηι ѕєνєη вιяιηιη нα&
|
09-22-2008, Saat: 08:28 AM <
hayır üzülmen için söylemedim boşver gülümse kaderine gitsin
güzel yüregine saglik hüzüncicegi harika bi paylasimdi,herseyi söylemissin burda askina sevdigine,ama büyüklük nedir biliyormusun bunlari direk ona söylemeyi denedinmi hic,sana nasil kucak acacagini hic düsündünmü?seni nasil özledigini hic düsündünmü,insanlar yanlisiyla dogrulariyla sevilmezmi,belkide sevdigin bu yüzden gitti..dayan kapisina acmassa gerekirse kir kapisini....
09-22-2008, Saat: 08:32 AM <
AyyüzLüm Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel yüregine saglik hüzüncicegi harika bi paylasimdi,herseyi söylemissin burda askina sevdigine,ama büyüklük nedir biliyormusun bunlari direk ona söylemeyi denedinmi hic,sana nasil kucak acacagini hic düsündünmü?seni nasil özledigini hic düsündünmü,insanlar yanlisiyla dogrulariyla sevilmezmi,belkide sevdigin bu yüzden gitti..dayan kapisina acmassa gerekirse kir kapisini....söylicem elbetteki zamanı var herşeyin.teşekkür ederim bu güzel yorum için.
09-22-2008, Saat: 08:34 AM <
Kaderimize gülümseyelim , Belki bize şakada olsa güler
neyse yorumum vardi daha ama son dakikalarima rast geldi hepinize hayirli geceler,yüreginizden sevgi hic eksik olmasin....
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ѕєηι αηℓαтαвιℓєÂ¢єк ηє | ÐŽeşaren | 21 | 1,605 |
07-10-2008, Saat: 06:35 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |
Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi