bişi anladımsa
ѕєηι ѕєνєη вιяιηιη нα&
|
09-22-2008, Saat: 11:28 PM <
Firari Fırtına Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ahhh ahhh ............. bence de....
teşekküRLer yazın çoq qüzeLdi (:
eeR bu kdaR çoq seviosan ne oLrsa oLsn gidip knşmaLısın beLki o da şuan senn yaşadıkLarnı yaşıodr bu şansı ikinize tanı enazndan kendne sonra pşman olmaktansa ..
seni seven birinin haykırışlarıydı bu ...
sen benim herşeyimsin iyiki seni tanıdım İçinde duydugun o aşkı,o sevgiyi o tutkuyu öyle yansıtmışsın ki aslında diyebilecegim tek bir kelimem yok hüzünçicegim..Harikasın yüregin harika... Mutluluklar seninle olsun..En güzel sevdalar senin olsun.. Sevgilerimle.. Sevdamı sana yazdım sevgilim Gözlerimden aktın yüregime Ben her defasında seni haykırdım şu dünyaya Şu küçük yüregime kocaman bir sevda sıgdırdım ben sıgdırdım sevgilim Sevdamı sıgdırdım yüregime Ömrüme ömürler ek sevdigim haykırdıgım sensin Sen bende cantan öte can olmuşsun Sevgilim nefesim,ömrüm ben hala seni haykırıyor hala seni seviyorum....
09-23-2008, Saat: 06:25 AM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:seni seven birinin haykırışlarıydı bu ...sana olan sevgim asla bitmeyecek çileğim biliyorsun dimi ... iyiki varsın hayatımda güzeller güzeli... ben teşekkür ederim sana beğendiğine sevindim..
Biliyorum sol yanımda söylesine iyi hissediyorum ki o sevgiyi..
Sen söylemesende ben biliyorum ve sende biliyosun ki kimseyi senin gibi sevemem asla söküp atamam seni şu sol yanımdan... Sende iyi varsın hayatıma anlam katan çicegim...mutluluk çicegimsin.. Sen yazarsında ben begenmemen hele ki o yüregini koyup yazıpta begenmemek söz konusu bile olamaz..
09-23-2008, Saat: 06:30 AM <
ÇiLeK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Biliyorum sol yanımda söylesine iyi hissediyorum ki o sevgiyi..seni çok seviyorum yerini kimseler asla alamaz sakın sakın unutma... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
ѕєηι αηℓαтαвιℓєÂ¢єк ηє | ÐŽeşaren | 21 | 1,605 |
07-10-2008, Saat: 06:35 PM Son Yorum: ÐŽeşaren |
Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi